Bende şoka girdim zaten bağrış duyuyunca kocasının gidişine dayanamadı cokta severek evlenmişler hic kavgaları duyulmazmış halam anlatıyodu bana
Ben şöyle düşünmüşüm oğlumu kaybedince keşke bende gitseydim beraber diye orada çocuğum yalnız kaldı annesi yok dedim eve kapatmışım ama bizimkiler hasta olmamı izin vermedi sonra 10 ay sonra kardeşini kucağıma aldım çok agir bir semptom geçirdim bilmiyorum 😔
İnsan sevdiğini kaybedince çok kötü oluyor inanki şu an oğlumu kaybettikten sonra en büyük korkum sevdiklerimi kaybetmek oluyor 😞😞

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Ben şöyle düşünmüşüm oğlumu kaybedince keşke bende gitseydim beraber diye orada çocuğum yalnız kaldı annesi yok dedim eve kapatmışım ama bizimkiler hasta olmamı izin vermedi sonra 10 ay sonra kardeşini kucağıma aldım çok agir bir semptom geçirdim bilmiyorum 😔
İnsan sevdiğini kaybedince çok kötü oluyor inanki şu an oğlumu kaybettikten sonra en büyük korkum sevdiklerimi kaybetmek oluyor 😞😞
Yaaaaaa :( olsun üzülme bakk cennetine kavuştuu allahın yanında allah onun yanında hiç merak etme ❤ tabii sevdiklerimizi kaybedincee daha kötü oluyoruz canımm benimm 😔 herşeyde sabırr bu hayattaa allahh sevdiklerimiize sağlık versin başımızdan eksik etmesiin migimmmmm :dua: :dua: sormak çok zor bile ama oğlun hastamıydı neyi vardı

Yaaaaaa :KK43: olsun üzülme bakk cennetine kavuştuu allahın yanında allah onun yanında hiç merak etme ❤ tabii sevdiklerimizi kaybedincee daha kötü oluyoruz canımm benimm 😔 herşeyde sabırr bu hayattaa allahh sevdiklerimiize sağlık versin başımızdan eksik etmesiin migimmmmm :dua: :dua: sormak çok zor bile ama oğlun hastamıydı neyi vardı
32 haftalıkken Karnımda vefat etti 😢 7 senedir unutamadım 7 yıl oldu

Berkay hardalın 2019 da Dilan tellök ile nikah kıyıp 2021 de dügün yaptılar
Yıldız Kenter aklıma geldi nikah uğraşı eskiden şimdi gençler dügüm diyor
İşte bu işin özeti

Arkamada göz takmam lazım arkamı dondugum an yapıyor ne yapacaksa canım 😂
Allah yardımcın olsun kahvecim zor çocuk sorumluluğu 🤦‍♀️
Afiyet olsun cocom 🥰
Mercie balım 🥰 bugün beraber içelim denk gelirse 💙
Hellllööööö🤗 kız maaşallah sana erkencisin 🥰

Kızlarr elim ayağım boşaldı bianda alt komşumuz vardi kocası trafik kazasında vefat ettii 5 6 sene once çocuğuda var kadında kocası vefat ettikten sonra hasta oldu karaciğer hastası üzüntüden ağlamaktan çok etkilendii 35 yaşında o vefat etti şuan kadının annesi babasıyla yaşıyolardı burda ben inemedim cok hassasım annem dedi sen gelme belkii hamilesin allah korusun üzütünden birsey olur bu konuda annem indi hemen çok kötü oldum yaaa elektriklerde kesildii o an ellerim titredi şuan annesi kızım gittii kızım diye diye bağrıdı 😔😔😔😔😔
Allahım rahmetiyle muamele etsin. Ne hayatlar ne hikayeler yaşanıyor çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca 😢😔

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Back