- 18 Kasım 2020
- 20.578
- 49.649
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #7.221
ÖYLE CANIM KAYBETMEDEN ÖNCE KIYMET BİLMEK GEREKAmiinn herşey sabırrr oyüzden sevdiklerimizi kırmamak gerek ❤
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÖYLE CANIM KAYBETMEDEN ÖNCE KIYMET BİLMEK GEREKAmiinn herşey sabırrr oyüzden sevdiklerimizi kırmamak gerek ❤
Ben şöyle düşünmüşüm oğlumu kaybedince keşke bende gitseydim beraber diye orada çocuğum yalnız kaldı annesi yok dedim eve kapatmışım ama bizimkiler hasta olmamı izin vermedi sonra 10 ay sonra kardeşini kucağıma aldım çok agir bir semptom geçirdim bilmiyorumBende şoka girdim zaten bağrış duyuyunca kocasının gidişine dayanamadı cokta severek evlenmişler hic kavgaları duyulmazmış halam anlatıyodu bana
Gün aydın canimcumRörraaayyyydddıııııınnnnnnnnnn
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268 @Bal Perisi @Kahve __Kokusu @Catlak-kurabiye @MssPARE
coconatt
bebeklinick @pina
Wilma11
ASSOSyal @dut agaci @Lavinia_84
YaaaaaaBen şöyle düşünmüşüm oğlumu kaybedince keşke bende gitseydim beraber diye orada çocuğum yalnız kaldı annesi yok dedim eve kapatmışım ama bizimkiler hasta olmamı izin vermedi sonra 10 ay sonra kardeşini kucağıma aldım çok agir bir semptom geçirdim bilmiyorum
İnsan sevdiğini kaybedince çok kötü oluyor inanki şu an oğlumu kaybettikten sonra en büyük korkum sevdiklerimi kaybetmek oluyor![]()
Sosyalimm balımmm❤❤Gün aydın canimcum![]()
32 haftalıkken Karnımda vefat ettiYaaaaaaolsun üzülme bakk cennetine kavuştuu allahın yanında allah onun yanında hiç merak etme ❤ tabii sevdiklerimizi kaybedincee daha kötü oluyoruz canımm benimm
herşeyde sabırr bu hayattaa allahh sevdiklerimiize sağlık versin başımızdan eksik etmesiin migimmmmm
![]()
sormak çok zor bile ama oğlun hastamıydı neyi vardı
Ooyyy canımm benimm allah onu sevdii yanına almak istedii kuzum öyle düşün❤32 haftalıkken Karnımda vefat etti7 senedir unutamadım 7 yıl oldu
Allah yardımcın olsun kahvecim zor çocuk sorumluluğuArkamada göz takmam lazım arkamı dondugum an yapıyor ne yapacaksa canım![]()
Mercie balımAfiyet olsun cocom![]()
HellllöööööRörraaayyyydddıııııınnnnnnnnnn
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268 @Bal Perisi @Kahve __Kokusu @Catlak-kurabiye @MssPARE
coconatt
bebeklinick @pina
Wilma11
ASSOSyal @dut agaci @Lavinia_84
Kızzz yazınn böyleyimmm hep erken kalkıyorumm sıcaktan galibaAllah yardımcın olsun kahvecim zor çocuk sorumluluğu
Mercie balımbugün beraber içelim denk gelirse
Hellllööööökız maaşallah sana erkencisin
![]()
Allahım rahmetiyle muamele etsin. Ne hayatlar ne hikayeler yaşanıyor çok üzülüyorum böyle şeyler duyuncaKızlarr elim ayağım boşaldı bianda alt komşumuz vardi kocası trafik kazasında vefat ettii 5 6 sene once çocuğuda var kadında kocası vefat ettikten sonra hasta oldu karaciğer hastası üzüntüden ağlamaktan çok etkilendii 35 yaşında o vefat etti şuan kadının annesi babasıyla yaşıyolardı burda ben inemedim cok hassasım annem dedi sen gelme belkii hamilesin allah korusun üzütünden birsey olur bu konuda annem indi hemen çok kötü oldum yaaa elektriklerde kesildii o an ellerim titredi şuan annesi kızım gittii kızım diye diye bağrıdı![]()
Bende yaaa dicek birşey bulamıyorum vallahiiAllahım rahmetiyle muamele etsin. Ne hayatlar ne hikayeler yaşanıyor çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca![]()
olur tatlımm sen saat ver yaparım benAllah yardımcın olsun kahvecim zor çocuk sorumluluğu
Mercie balımbugün beraber içelim denk gelirse
Hellllööööökız maaşallah sana erkencisin
![]()
Kışın uykuya doyulmuyor havada kapalı oluncaKızzz yazınn böyleyimmm hep erken kalkıyorumm sıcaktan galiba![]()
Hepimiz bir gün o anı yaşayacağız canım dünyanın kanunu işte geldik gideceğizBende yaaa dicek birşey bulamıyorum vallahii![]()
Bir iki saate içebilirim kuzum. yapmadan yazayım o haldeolur tatlımm sen saat ver yaparım ben![]()
tamam canım benimHepimiz bir gün o anı yaşayacağız canım dünyanın kanunu işte geldik gideceğiz
Bir iki saate içebilirim kuzum. yapmadan yazayım o halde![]()
sosyalim nasılsın
Minnosum şimdi seni etiket yapıp soracaktım sen benden önce davrandınsosyalim nasılsın