- 28 Haziran 2011
- 61.430
- 154.349
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #7.261
Istiuom deseydinBirşey istiyor musun diye aramış kuzum bende yok demişim kapatmışım![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK30 :KK30: :KK30:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk30.gif)
![Süslü :süslü: :süslü:](/images/smiley/süslü.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istiuom deseydinBirşey istiyor musun diye aramış kuzum bende yok demişim kapatmışım![]()
adana yanıyorrrAlev alevortalık yangın yeri
şehri alarma gecirelim
![]()
İlk defa oldu kız böyle yoksa hatırlarım ayılamadım nedenseHahahahaha cocommmmmmmmm
Eee diyonya ne konuştuğumu hatırlamıyorumm![]()
Bir gün sokağa çıkma yasağı gelsin de barim rahat olsunHatta sosyalimmm etrafı kapatalımmm
Meloom utanmasunnn![]()
Istiyorum deseydinnn adam aninda kapıdaydııİlk defa oldu kız böyle yoksa hatırlarım ayılamadım nedensegeldi sordum söyledi
![]()
Evettt onuda yapalumm arayalımm adana başkaninıBir gün sokağa çıkma yasağı gelsin de barim rahat olsun![]()
O saatte aman aman totomu döndüm yattımIstiuom deseydin![]()
adam.ucarak gelirdi
![]()
ay yok kalırım orada aman yasak olmasınBir gün sokağa çıkma yasağı gelsin de barim rahat olsun![]()
Aman zaten sıcaktan alarm vermiş durumda sosyalim yaAlev alevortalık yangın yeri
şehri alarma gecirelim
![]()
Tövbee diyiiiinnnn tövbeeeeeeeeay yok kalırım orada aman yasak olmasın![]()
Kız aynı şeyleri yazmışız yaIstiyorum deseydinnn adam aninda kapıdaydıı![]()
![]()
Ayy kalp kalbe karşı sosyalimmm bende yazdıktna sonra yazına baktımm oha dedimKız aynı şeyleri yazmışız ya![]()
Hiç ekşınlı diilsin cocomO saatte aman aman totomu döndüm yattım![]()
Korona varken iyiydiBir gün sokağa çıkma yasağı gelsin de barim rahat olsun![]()
Tmm çok masum düşünüyoruz hemen bitsin gitsinay yok kalırım orada aman yasak olmasın![]()
Icimiz mi fesat yoksa beybiAyy kalp kalbe karşı sosyalimmm bende yazdıktna sonra yazına baktımm oha dedim![]()
Her zaman ekşın olmaz azıcık ekşını özleyelim daha heyecanlı oluyorHiç ekşınlı diilsin cocom![]()
Benimde beynim döndü dedim az önce okudum aynı şeyi diyeKız aynı şeyleri yazmışız ya![]()
O heyecan bitmez heleHer zaman ekşın olmaz azıcık ekşını özleyelim daha heyecanlı oluyor![]()