- 18 Kasım 2020
- 20.578
- 49.649
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #7.241
iyiyim çok şükür canım beniimMinnosum şimdi seni etiket yapıp soracaktım sen benden önce davrandıniyiyim şükür sen nasılsın nasıl oldun
![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim çok şükür canım beniimMinnosum şimdi seni etiket yapıp soracaktım sen benden önce davrandıniyiyim şükür sen nasılsın nasıl oldun
![]()
Evettt çokta güzle uyuyorum yaKışın uykuya doyulmuyor havada kapalı olunca![]()
Aynen oyle bebişim elimizdend ebirsye gelmiyor maaleseff dua etmekten başkaHepimiz bir gün o anı yaşayacağız canım dünyanın kanunu işte geldik gideceğiz![]()
Bir iki saate içebilirim kuzum. yapmadan yazayım o halde![]()
Bende iyiyim kuzum şüküriyiyim çok şükür canım beniimsen nasılsın
Mevsimsel uyuma süresi değişiyor demekkiEvettt çokta güzle uyuyorum ya
Aynen oyle bebişim elimizdend ebirsye gelmiyor maaleseff dua etmekten başka![]()
Kuzzzz kimle konuştun cinlerlemiiMevsimsel uyuma süresi değişiyor demekki
Bugün bende ayılamadım ya sabah 7de uyandım tlfa konuştum ne konuştuğumu da hatırlamıyorum![]()
![]()
Daha iyiyim canım çok şükürBende iyiyim kuzum şükürkafani topladın mı
![]()
Ohh şükür canım, tartışmalar bu dönemde hep olur böyle düşünDaha iyiyim canım çok şükür![]()
Buluşucaklar yarınn onun yerine bende çok heyecanlandımmOhh şükür canım, tartışmalar bu dönemde hep olur böyle düşün![]()
sosyalim ama bende stresliyim biraz sakin davranması gerek hak veriyorum çok yük var üzerinde ama benimde var ☺Ohh şükür canım, tartışmalar bu dönemde hep olur böyle düşün![]()
Ooooooooo vay beee olaya geelllBuluşucaklar yarınn onun yerine bende çok heyecanlandımm![]()
Aboooo o ne kız AnaammmKuzzzz kimle konuştun cinlerlemii![]()
Yarın buluşunca geçer, iki mucuk mucuk bitti gittisosyalim ama bende stresliyim biraz sakin davranması gerek hak veriyorum çok yük var üzerinde ama benimde var ☺
Ne söyledin kız adama o saatteAboooo o ne kız Anaammm
Ayıldıktan sonra baktım eşim aramış Allahtan![]()
bizde jou ile konuşuyorduk iki öpücükle sakinleşiirYarın buluşunca geçer, iki mucuk mucuk bitti gitti![]()
Hemde ne mucuk mucukkkYarın buluşunca geçer, iki mucuk mucuk bitti gitti![]()
Hahahahaha cocommmmmmmmmAboooo o ne kız Anaammm
Ayıldıktan sonra baktım eşim aramış Allahtan![]()
bizde jou ile konuşuyorduk iki öpücükle sakinleşiir![]()
Alev alevHemde ne mucuk mucukkk![]()
![]()
Vuuu hemde nasılllbizde jou ile konuşuyorduk iki öpücükle sakinleşiir![]()
Birşey istiyor musun diye aramış kuzum bende yok demişim kapatmışımNe söyledin kız adama o saatte![]()
Hatta sosyalimmm etrafı kapatalımmmAlev alevortalık yangın yeri
şehri alarma gecirelim
![]()