Bende şoka girdim zaten bağrış duyuyunca kocasının gidişine dayanamadı cokta severek evlenmişler hic kavgaları duyulmazmış halam anlatıyodu bana
Ben şöyle düşünmüşüm oğlumu kaybedince keşke bende gitseydim beraber diye orada çocuğum yalnız kaldı annesi yok dedim eve kapatmışım ama bizimkiler hasta olmamı izin vermedi sonra 10 ay sonra kardeşini kucağıma aldım çok agir bir semptom geçirdim bilmiyorum
İnsan sevdiğini kaybedince çok kötü oluyor inanki şu an oğlumu kaybettikten sonra en büyük korkum sevdiklerimi kaybetmek oluyor

Reactions: Jou
Yaaaaaa olsun üzülme bakk cennetine kavuştuu allahın yanında allah onun yanında hiç merak etme ❤ tabii sevdiklerimizi kaybedincee daha kötü oluyoruz canımm benimm herşeyde sabırr bu hayattaa allahh sevdiklerimiize sağlık versin başımızdan eksik etmesiin migimmmmm sormak çok zor bile ama oğlun hastamıydı neyi vardı

32 haftalıkken Karnımda vefat etti 7 senedir unutamadım 7 yıl oldu

Berkay hardalın 2019 da Dilan tellök ile nikah kıyıp 2021 de dügün yaptılar
Yıldız Kenter aklıma geldi nikah uğraşı eskiden şimdi gençler dügüm diyor
İşte bu işin özeti

Arkamada göz takmam lazım arkamı dondugum an yapıyor ne yapacaksa canım
Allah yardımcın olsun kahvecim zor çocuk sorumluluğu
Afiyet olsun cocom
Mercie balım bugün beraber içelim denk gelirse
Hellllööööö kız maaşallah sana erkencisin

Allahım rahmetiyle muamele etsin. Ne hayatlar ne hikayeler yaşanıyor çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…