- 18 Kasım 2020
- 20.574
- 49.646
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #6.921
Pek hayırlı değil canımHayrolsun kuzum yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek hayırlı değil canımHayrolsun kuzum yaa
Alışma dönemi zor oluyor canım. Evet ya temizlik yapsan yapılmıyor yemek zor yapılıyorYeni evli oldugum zamanlarda cok zor uyurdumm
Sabahladığım zamanlarda oldu
Ama alıştım eşimde kızıyodu uyu et diye gece arıyordu sırf uyuyim diye uyurdum alıştım artık
Ama 1 senedir gececi olduğu zaman sabah 8 de kalkıp onu bekliyorum
Kahvaltımızı ediyoruzz onla beraber birazdaha uyuyup kalkıyorum en zor şeyde eve süpürge açamamak ses edememek uyanır diye
3 vardiyası var 1 hafta gececi oluyo sadece
Iste o konuda cok zorlanıyorumm ya benAlışma dönemi zor oluyor canım. Evet ya temizlik yapsan yapılmıyor yemek zor yapılıyor
Ohhh kebapIste o konuda cok zorlanıyorumm ya ben
Ama bi vardiyasida birhafta yemek yapmamiş oluyorum hep oda işyerinde oluyo bi kahvalti ediyordukk
Bi vardiyası daha var oda sabah kahvaltıda yok akşam yemeğine var
kötü birsey demedimki dedim sadeceOhhh kebap
Kız ne o öyle yemek yapmamak dünyanın en güzel cümlesi olmuş o
Yok canım uyuduKahve __Kokusu ağlıyomuu prenses
Beni öldürecek artık hiç durmuyor 10 sene yasladım sürekli zarar peşinde bütün dolaplara kilit yaptırdım kaşla göz arasında açık bulup yapacağını yapıyor canımKahve __Kokusu bu Bıdıklar çok fena kaşla göz arasında herşeyi yapıyorlar ya inşallah zararı olmaz canım
Jou he mışıl mışıl uyudum gece uykusu gibi yok gece 2 saat uyu gündüz 10 saat uyu
Ohh mışıl mışıl uyusunYok canım uyudu
Seninde canım benim ben gidiyore biraz kız uyumusken namazımı kilayim ozle beni
Ooyyy senin şurda 1 saniyede bile özlerim canımm canımm hadi sen işini hallet❤Seninde canım benim ben gidiyore biraz kız uyumusken namazımı kilayim ozle beni
Tanışmadık hiç aslında senle
Jou ben 27 yaşındayım kova burcuyum ❤
Aaa sen ne burcusun bitanemYükselenim kova
İkizlerAaa sen ne burcusun bitanem
Vaahyyssss miinoosss ta ikiz kızz oyuzden ikinizle bukadar iyi anlaşıyorumİkizler
Valla kocan gececiyse çocuk yoksa kiloyu çok kolay verilirIste o konuda cok zorlanıyorumm ya ben
Ama bi vardiyasida birhafta yemek yapmamiş oluyorum hep oda işyerinde oluyo bi kahvalti ediyordukk
Bi vardiyası daha var oda sabah kahvaltıda yok akşam yemeğine var
Ahh bee migimm tek başıma çok zor oluyor işte dogru duzgun komsu bulamadım bulsam çoluk çocuk hepsii çocuklarını bırakamıyor oyüzden veremedim dogru dürüst en fazla detox suyuyla 3 günde 1 bucuk kilo verdim bi o oda kesin ödemm gittiValla kocan gececiyse çocuk yoksa kiloyu çok kolay verilir
Bende bi akşam yemeği beraberiz zaten Haftasonu olunca iki öğün yapıyordum
Millet beni görünce kilomu var uscanmi diyor bende sana diyim kilomu var sendeAhh bee migimm tek başıma çok zor oluyor işte dogru duzgun komsu bulamadım bulsam çoluk çocuk hepsii çocuklarını bırakamıyor oyüzden veremedim dogru dürüst en fazla detox suyuyla 3 günde 1 bucuk kilo verdim bi o oda kesin ödemm gitti