Yeni evli oldugum zamanlarda cok zor uyurdumm
Sabahladığım zamanlarda oldu
Ama alıştım eşimde kızıyodu uyu et diye gece arıyordu sırf uyuyim diye uyurdum alıştım artık
Ama 1 senedir gececi olduğu zaman sabah 8 de kalkıp onu bekliyorum
Kahvaltımızı ediyoruzz onla beraber birazdaha uyuyup kalkıyorum en zor şeyde eve süpürge açamamak ses edememek uyanır diye 😀😀
3 vardiyası var 1 hafta gececi oluyo sadece
Alışma dönemi zor oluyor canım. Evet ya temizlik yapsan yapılmıyor yemek zor yapılıyor

• Beğen
Reactions: Jou
Alışma dönemi zor oluyor canım. Evet ya temizlik yapsan yapılmıyor yemek zor yapılıyor
Iste o konuda cok zorlanıyorumm ya ben
Ama bi vardiyasida birhafta yemek yapmamiş oluyorum hep oda işyerinde oluyo bi kahvalti ediyordukk 😀😀🤣🤣
Bi vardiyası daha var oda sabah kahvaltıda yok akşam yemeğine var 🤣🤣

Ama bi vardiyasida birhafta yemek yapmamiş oluyorum hep oda işyerinde oluyo bi kahvalti ediyordukk 😀😀🤣🤣
Ohhh kebap 😂😂😂
Kız ne o öyle yemek yapmamak dünyanın en güzel cümlesi olmuş o 😂😂😂

Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu bu Bıdıklar çok fena kaşla göz arasında herşeyi yapıyorlar ya inşallah zararı olmaz canım

Jou Jou he mışıl mışıl uyudum gece uykusu gibi yok gece 2 saat uyu gündüz 10 saat uyu 🤦‍♀️
Beni öldürecek artık hiç durmuyor 10 sene yasladım sürekli zarar peşinde bütün dolaplara kilit yaptırdım kaşla göz arasında açık bulup yapacağını yapıyor canım 😏

IMG_20210713_170727_908.jpg

Kahveyi yaptım ama saolsun icirmedi kızım 😊

Valla kocan gececiyse çocuk yoksa kiloyu çok kolay verilir 😅😅
Bende bi akşam yemeği beraberiz zaten☺️ Haftasonu olunca iki öğün yapıyordum

• Beğen
Valla kocan gececiyse çocuk yoksa kiloyu çok kolay verilir 😅😅
Bende bi akşam yemeği beraberiz zaten☺️ Haftasonu olunca iki öğün yapıyordum
Ahh bee migimm tek başıma çok zor oluyor işte dogru duzgun komsu bulamadım bulsam çoluk çocuk hepsii çocuklarını bırakamıyor oyüzden veremedim dogru dürüst en fazla detox suyuyla 3 günde 1 bucuk kilo verdim bi o oda kesin ödemm gitti

Ahh bee migimm tek başıma çok zor oluyor işte dogru duzgun komsu bulamadım bulsam çoluk çocuk hepsii çocuklarını bırakamıyor oyüzden veremedim dogru dürüst en fazla detox suyuyla 3 günde 1 bucuk kilo verdim bi o oda kesin ödemm gitti
Millet beni görünce kilomu var uscanmi diyor 😂bende sana diyim kilomu var sende 😂

• Komik
Back