- 18 Kasım 2020
- 20.574
- 49.646
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #6.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaa bizim yaşlar aynismis kuzu bende Eylül'de 37 olucamBen de Emma,
37 yaşındayım, evliyim, 1 kızım var.
Sizi ve kk'yı seviyorum kızlar![]()
Ne güselAaaaa bizim yaşlar aynismis kuzu bende Eylül'de 37 olucam![]()
Sanıl olacak öyle ben oturarak başarılı olan tavuk hariç birini görmedimahahahah ben otur otur vermeye çalışıyorum![]()
yaaa kahvem yaaaSanıl olacak öyle ben oturarak başarılı olan tavuk hariç birini görmedim![]()
Sen niye bu kadar aZ giriyon kuZu kk yaa sorcam sorcam unutuyorum keşke daha çok aramızda olsan sohbet Edebilsek seninleNe güsel![]()
Aşılar var ama faydası olmuyor sanirimSorma yazın serbest kışın kapanma koranayida kendimize uydurduk![]()
aşı korona olunmasını etkilmiyor ki sadece ölüm riski ve bulaştırmayı engelliyor canımAşılar var ama faydası olmuyor sanirim
Biri aşı olmuş bi kaç ay sonra korona olmuş bende gözlemdeyim şu an aşı olmayı düşünmüyorum![]()
Bende düşünmüyorum yanlız değilsin canım güvenmiyor um asilaraAşılar var ama faydası olmuyor sanirim
Biri aşı olmuş bi kaç ay sonra korona olmuş bende gözlemdeyim şu an aşı olmayı düşünmüyorum![]()
Anaaaa hadi icek cikicam birazda. Zaten yapalım hadi
Koydum kız ben ocağa nerdesinAnaaaa hadi icek cikicam birazda. Zaten yapalım hadi![]()
ohhh benim son 20 dkİşten çıktım eve gidiyorum![]()
AhandaaaAnaaaa hadi icek cikicam birazda. Zaten yapalım hadi![]()
Az kalmış kuzuohhh benim son 20 dk
afiyet olsun ben çıkcam yapmadım
evet bu günde bitti şükürAz kalmış kuzu![]()
Biliyorumm meloommmmafiyet olsun ben çıkcam yapmadım![]()
gitsin canım gitsin güle güleBiliyorumm meloommmm
Aç karna içtimm azcuktaa gitsin yağlar![]()