- 25 Ağustos 2019
- 61.142
- 114.174
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #6.941
Hahaha varr birazcukkkMillet beni görünce kilomu var uscanmi diyor bende sana diyim kilomu var sende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha varr birazcukkkMillet beni görünce kilomu var uscanmi diyor bende sana diyim kilomu var sende
Ne kadarcukkkHahaha varr birazcukkk
SüylemeeemmmmNe kadarcukkk
Söylemezsem söyleme
Trip addum geldimu
Atma bana tripp kahvemmmTrip addum geldimu
Haydaaaa benim üzgün olmam lazım rol çalma ,Atma bana tripp kahvemmm
Bak bakk sen söyleyecenmiiHaydaaaa benim üzgün olmam lazım rol çalma ,
Eve şimdi geldim kuaföre gitmekten vazgeçtim pahalı geldi bana
Neyi kilomumuBak bakk sen söyleyecenmii
Kuaforler uçmuş uçmuş yaaa vur bi fön çık işteeEve şimdi geldim kuaföre gitmekten vazgeçtim pahalı geldi bana
Şimdi de yemek yapacağım
Kiloniiii kilo kiloNeyi kilomumu
Ben söylerim kuzu cekinmem 59.500..Kiloniiii kilo kilo
Ooo ben o kiloda olsam söylerdimm asılll çekindimmBen söylerim kuzu cekinmem 59.500..
67 kiloydum diyete başladığımda
Hedef 55 bu aradaBen söylerim kuzu cekinmem 59.500..
67 kiloydum diyete başladığımda
Kız ben seni gördüm nasil bir kiloda olabilirsinkiOoo ben o kiloda olsam söylerdimm asılll çekindimm
Basen ve popom var benim işte üst tarafım ve belim cok inceKız ben seni gördüm nasil bir kiloda olabilirsinki
Tam istediğim vücut tipi üst ince popo büyük benim heryer orantılı kilo alınca topaç gibi oluyorum verirsin kuzu yaşın genç yürüyüş yaparım yerinde olsam vaktin bol şuan senle konuşurken evde yürüyorumBasen ve popom var benim işte üst tarafım ve belim cok ince
Ama tedavilerden ilaclardan vitmainlerden fln derken 2018 de 63 kiloydum suan 76 kiloyum kuzumm
Yaaaa Üst tarafımm iyi ya ama hamile kalırsam büyüyecek dahadaTam istediğim vücut tipi üst ince popo büyük benim heryer orantılı kilo alınca topaç gibi oluyorum verirsin kuzu yaşın genç yürüyüş yaparım yerinde olsam vaktin bol şuan senle konuşurken evde yürüyorum