IMG_20210713_190015.jpg

Kızlar geldimmm .
Jou Jou ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. Minnosprenses Minnosprenses coconatt coconatt Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu MssPARE MssPARE

Büyümez Altan alırsın yine yengem de senin gibi 2 çocuk doğurdu üst tarafı hiç yok 😅 neden olmadın test yapsana
Ahaaa gercekten mii kızzzz
Yokya kahvem yapmak istemorum bide yaparsam tek cizgi olur sa sonra gider kanda verirsem oda normal çıkarsa oturur ağlarım sonraa

Öylemi oda ikizler burcu 💕💕
Evet kuzuşum😍

Affiiyyeettt baall şeker olsunn zorunluummm pek yoktun buaralar nasılsın😊

😊 kötü birsey demedimki dedim sadece
Kuzucum kötü değil.

Yani demek istedim ki yemek yapmamak dünyanın en güzel olayı akşama ne yapsam derdi olmaması kadar güzel birşey var mı 😊

Aşk olsun kötü birşey dedin demedim hele yemek yapmıyorum dedin keşke bende yapmasam dedim 🙄

• Muhteşem
Reactions: Jou
Kuzucum kötü değil.

Yani demek istedim ki yemek yapmamak dünyanın en güzel olayı akşama ne yapsam derdi olmaması kadar güzel birşey var mı 😊

Aşk olsun kötü birşey dedin demedim hele yemek yapmıyorum dedin keşke bende yapmasam dedim 🙄
Hahaha niye oyle demiyon ulennn bende burda oturup düşündümm yanlışmı dedim diye 🤣🤣

Hahaha niye oyle demiyon ulennn bende burda oturup düşündümm yanlışmı dedim diye 🤣🤣
Hızlı hızlı yazdım ondan galiba gel öpem 😘😘😘

Hahahaha sende de uyku düzenn karışıyorr sonraa :confused::confused::confused::confused: aynı benim gibi
Sen tecrübelisin kız bana göre ama vücudum uyusa mı uyansa mı bilemedi 😂
Beni öldürecek artık hiç durmuyor 10 sene yasladım sürekli zarar peşinde bütün dolaplara kilit yaptırdım kaşla göz arasında açık bulup yapacağını yapıyor canım 😏
Meraktan annesi😂 peşinden ayrılma aman ha 🙄

Ahaaa gercekten mii kızzzz
Yokya kahvem yapmak istemorum bide yaparsam tek cizgi olur sa sonra gider kanda verirsem oda normal çıkarsa oturur ağlarım sonraa

Evet kuzuşum😍

Affiiyyeettt baall şeker olsunn zorunluummm pek yoktun buaralar nasılsın😊
Eşim evde de kuzum.
İyiyim çok açım.
Yemek pişiyor bakalım.anca fırsat oldu yapmaya

Back