- 18 Kasım 2020
- 20.565
- 49.631
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.621
bizde kızlar aktif tabi ama bazen yokuz işlermiz oluyorValla harika olmus kızlarbende geyikte bır grup acmıstım dualarımız sızınle grubu için, sohbet fılan ama cok devamlılık sağlamadı ne yazıkkı bende cokta şey yapmadım
benBu arada kımler Antepte yasıyor daha dogrusu yaşayabiliyormusunuzasırı yanıyormus oralar benım ablam da orda da bitik vaziyette
Allah sabır versin minnos
merkezdeyim evet doğma büyüme buradayım ben alışığım sıcağaAllah sabır versin minnoshos alısan ıcın zor olmasa gerek merkez tarafındamsn
Amin sağol abla⚘Allah yardımcın olsun canım. Acil şifalar dilerim.
Sağol abla,duaya ihtiyacımız var zaten. ⚘O zaman relaks sıkıntı yok.yatmaya devam biz balkona bol dua göndeririz kendine ve bebişe iyi bak sen. Eniştemizden de Allah razı olsun.
Bu arada kımler Antepte yasıyor daha dogrusu yaşayabiliyormusunuzasırı yanıyormus oralar benım ablam da orda da bitik vaziyette
Şaşırdım valla görünce burdaAa soru mu bu minnoş tabikisihos ben az cok profillerden biliyorum.. Nasılsın hatta nasılsınız kızlar Burayıda MssPARE nin izini takip ederek buldum
Hahhaha daha vakit bulsam hamilere giricemhoşgeldin ben iyi yapmış parecim hher yerde
Yaa ben şasırtırım oyleŞaşırdım valla görünce burda
AHAHAHAH eksikckal oradanHahhaha daha vakit bulsam hamilere giricem
kayseride nerede oturuyorsunYaa ben şasırtırım oyleher an her yerden cıkabılirim Elhan bende geldim cok olmadı 1.5 ay kadar kaldım yemın ederım sankı öz vatanıma gıtmısım gibi oldu asırı sevdim bilmiyorum sebebini ama hıc yabancılık cekmedım gezdım baya..
Bu arada sivaslıyım ama kayseri de yasıyorum bende
Pare mesela ben seni nerde gorsem sasirmiyorum her yerdesin nereye girsem seni görüyorum.Şaşırdım valla görünce burda
Bende kayseriliyim ama hic gitmedim.Yaa ben şasırtırım oyleher an her yerden cıkabılirim Elhan bende geldim cok olmadı 1.5 ay kadar kaldım yemın ederım sankı öz vatanıma gıtmısım gibi oldu asırı sevdim bilmiyorum sebebini ama hıc yabancılık cekmedım gezdım baya..
Bu arada sivaslıyım ama kayseri de yasıyorum bende
Pina dunden beri de biz karsiliyoruz bu bi tesaduf müPare mesela ben seni nerde gorsem sasirmiyorum her yerdesin nereye girsem seni görüyorum.
demekki gel ikram edelim canımBugun rüyamda da tepsi tepsi antep baklavası yiyordum ıkram edıyorlardıdemekkı lafını edecekmısız antebın burda, sizlerle tanısacakmısım
Canım merkez tamkayseride nerede oturuyorsun
Pina dunden beri de biz karsiliyoruz bu bi tesaduf mü
Ayy ınsallahdemekki gel ikram edelim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?