- 18 Kasım 2020
- 20.565
- 49.630
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #5.641
beklerim canım ben nişanlıyım nişanlım kayserili benim çok gelmişliğim var kayseriyeAyy ınsallah yıne gezmeye gelırsem kızlar ben geldım derim belkı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beklerim canım ben nişanlıyım nişanlım kayserili benim çok gelmişliğim var kayseriyeAyy ınsallah yıne gezmeye gelırsem kızlar ben geldım derim belkı
Yok kuzum be .bayram temizliği mi
Aaa bende beklerim.. Buraya gelin mi geleceksınbeklerim canım ben nişanlıyım nişanlım kayserili benim çok gelmişliğim var kayseriye
Canımmmm
Ayakta uyuyoringgg anneme gitcem birazdan oturuyorum sen napıyosunCatlak-kurabiye çatlağğuuuummmmm neresuuunnnnnnnnnnnnn seni etiketliyodum habu internet yüzünden bide reklam vardı kafayı yedim burda ya
Daha gelecek .sanki bedava yıkıyorYaaaaaa böyle bekletir iştee
Maşallah bı izMire yolun düşmüyor balayini sayma o size özelbeklerim canım ben nişanlıyım nişanlım kayserili benim çok gelmişliğim var kayseriye
Ooyyşs gitt anana bende anamdayımmmCanımmmm
Ayakta uyuyoringgg anneme gitcem birazdan oturuyorum sen napıyosun
bilmem gelen olmaz mı kiYok kuzum be .
Zaten bayram temizligi yapmam ki
Kimi misafir etcem
Hahahahaha evet halamı gelmedi abbboovvvvvvvDaha gelecek .sanki bedava yıkıyor
yok canım adanada yaşıcaz daha sıcak memlekete gidiyorumAaa bende beklerim.. Buraya gelin mi geleceksın
Aynı bennn sanki kim geliyo normal ediyoruz zaten temizlikk o ayrıYok kuzum be .
Zaten bayram temizligi yapmam ki
Kimi misafir etcem
Anladım sıcak senın kaderinde var o zaman kacınılmazyok canım adanada yaşıcaz daha sıcak memlekete gidiyorum
Analar günü bugün o zamanOoyyşs gitt anana bende anamdayımmm
izmir işi yattı canım mersine gidiyoruz 2 günlüğüne benim ki kademe atladı kurumda izin kısaMaşallah bı izMire yolun düşmüyor balayini sayma o size özel
kınadığım şehire gelin gidiyorum kızlar benden tavsiye kınamayınAnladım sıcak senın kaderinde var o zaman kacınılmaz
Evettt kuuzzz öpüyorummmmmm çokkcaaaaa arada yaz özletmeeeAnalar günü bugün o zaman
dur ben o zaman bıraz kınayım da basıma gelsınkınadığım şehire gelin gidiyorum kızlar benden tavsiye kınamayın
ahahahah neden kıdur ben o zaman bıraz kınayım da basıma gelsın
dudaklar güldümMinnosprenses niye güliyiinnn kıskandunn miii