- 25 Ağustos 2019
- 61.121
- 114.090
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #5.661
Güzell öpücük verdi ama aynısından bende veriyomm hepunizeeeedudaklar güldüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzell öpücük verdi ama aynısından bende veriyomm hepunizeeeedudaklar güldüm
Güzell öpücük verdi ama aynısından bende veriyomm hepunizeeee
AHAHAHAHAAHAH tam benim dudak gibi
Senin dudağunnn daha güzeldürrrrAHAHAHAHAAHAH tam benim dudak gibi
teşekkür ederimSenin dudağunnn daha güzeldürrrr
Recaaaaaateşekkür ederim
Efendim kuzum
Ben kimseye beni etiketlemiyorsun demedim. MssPARE ile olan konuşmamızdi o kimseyi ilgilendirmez. onla buradan önce geçmişim olduğu için sitem ettim ..kızım hasta kusura bakmayin tek hayatım burası değil ...Gelmedi hele bide etiketlemiyosunuz beni diyodu
Geçmiş olsun kahvem durumu iyiydi en son neyi var bebişinBen kimseye beni etiketlemiyorsun demedim. MssPARE ile olan konuşmamızdi o kimseyi ilgilendirmez. onla buradan önce geçmişim olduğu için sitem ettim ..kızım hasta kusura bakmayin tek hayatım burası değil ...
Olsun canım bı firsatiniz olur Elbetizmir işi yattı canım mersine gidiyoruz 2 günlüğüne benim ki kademe atladı kurumda izin kısa
Zaten hiç sevmezdim bayram ziyareti.Aynı bennn sanki kim geliyo normal ediyoruz zaten temizlikk o ayrı
Saol kuzummm dün akşam ustuden beri ateşi var yeni düştü boğazlari ağrıyor usutmus .Geçmiş olsun kahvem durumu iyiydi en son neyi var bebişin
inşallah sen geleceksin ama sözü var getirecek izmireOlsun canım bı firsatiniz olur Elbet
Tam size yazdım kapı çaldı .Hahahahaha evet halamı gelmedi abbboovvvvvvv
Jou Bitanem biz kahveyle burdan çok öncesi tanıştıkBen kimseye beni etiketlemiyorsun demedim. MssPARE ile olan konuşmamızdi o kimseyi ilgilendirmez. onla buradan önce geçmişim olduğu için sitem ettim ..kızım hasta kusura bakmayin tek hayatım burası değil ...
Kahve çok geçmiş olsunSaol kuzummm dün akşam ustuden beri ateşi var yeni düştü boğazlari ağrıyor usutmus .
ayyy canım benim soğuk mu yedirdin acaba dondurma falan yada soğuk su hassas yaSaol kuzummm dün akşam ustuden beri ateşi var yeni düştü boğazlari ağrıyor usutmus .
Yeni gördüm yazmışın çok geçmiş olsun bol sirkeli su yap ateşi olursa canımSaol kuzummm dün akşam ustuden beri ateşi var yeni düştü boğazlari ağrıyor usutmus .
Yok kuzum kimsemiz yok burada .bilmem gelen olmaz mı ki