• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu arada kımler Antepte yasıyor daha dogrusu yaşayabiliyormusunuz 🤣 asırı 🔥 yanıyormus oralar benım ablam da orda da bitik vaziyette
☝️Sürekli yaşamıyorum ama memleketimin havası çok güzeldir. 40' sıcaklıkta bile bir gölge bul hiç bunaltmaz. Öğle üzeri güneş tam tepede dışarı çıkmayacaksin. Güzeldir Antep güzeldir:rapci:ablan çok şanslı...

Şaşırdım valla görünce burda 🤣🤣
Yaa ben şasırtırım oyle😅her an her yerden cıkabılirim 😁 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. bende geldim cok olmadı 1.5 ay kadar kaldım yemın ederım sankı öz vatanıma gıtmısım gibi oldu asırı sevdim bilmiyorum sebebini ama hıc yabancılık cekmedım 😍gezdım baya..
Bu arada sivaslıyım ama kayseri de yasıyorum bende

Yaa ben şasırtırım oyle😅her an her yerden cıkabılirim 😁 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. bende geldim cok olmadı 1.5 ay kadar kaldım yemın ederım sankı öz vatanıma gıtmısım gibi oldu asırı sevdim bilmiyorum sebebini ama hıc yabancılık cekmedım 😍gezdım baya..
Bu arada sivaslıyım ama kayseri de yasıyorum bende
Bende kayseriliyim ama hic gitmedim.😂😂😂😂

Back