• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olur canım ❤️ bazen guzel ınsanları ve sohbetlerini kacıyorum benıde mahrum bırakmayın 😍seviliyorsunuz
Seninde işlerin yoğun be kuzu haklısınnnn ❤❤

Lavinia_98 Lavinia_98 canımmmmmm hoşgeldiinnnn beni mağdur görün yaaa okadar düşündüm kim vardı diye seni ariyodum ismin bitürlü aklıma gelmedii
O çiçeklerr sana da gelssiiinn 😍😍😍😍⚘⚘⚘🌹🌹🌹🌹

şehitkamil devlet hastahanesine gidiyorum dr. zerrin bozancır eylülden bu yana resmen keldim saçım çıktı ve koyulaştı zaten siyahtı dah bir siyah oldu canım randevu bulmak zor oluyor dr ama o hastahanedeki bütün cildiyeciler aynı işlemi uyguluyor herhangi bir doktorda olabilir .ilaçlarım reçesiz olanlarıda var dr zaten şunu al kullan diyor bir örün istersen
Ben hep medıcalparka gıdıyorum canım orada da ıyı bır cıldiye var mı bilmiyorum bir sorayım dedim sana sagol canım benim teşekkür ederim 😘
nişanımda saçımı yapamadı kuaför abartmıyorum yani o derece yoktu hatta sana özelden atayım
Offf kıyamam guzelim yaaa
ayyy canım ablamm kulanmaya başla ilk ay etkisi belli olmuyor ama 3.aydan sonra harika sonuç alırısn 😍
Bende istiyorum

Depresyona girdim canım 😔
Vallahiii kafanı kıracammmmm :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::tokat::tokat::tokat::tokat::tokat: vallahiiiii şurda kurudummm haböylee oldumm resmennn

1625739492047.png

Back