Bittiiii gece vardı komşu geldi löp löp yedii
Ne güzel komşuluk iliskilerinde var

Bu arada Karadeniz yolları dar sıkıntılı micirli vs mi ya .
Gezilecek yerlere çıkarken korkunç yollardan ucurumlardan gececekmiyiz yuregim hop hop ediyor ?

Reactions: Jou
Ne güzel komşuluk iliskilerinde var

Bu arada Karadeniz yolları dar sıkıntılı micirli vs mi ya .
Gezilecek yerlere çıkarken korkunç yollardan ucurumlardan gececekmiyiz yuregim hop hop ediyor ?
Vallahaa oluyo öylee dağlardan kenardan kenardan çıkıyorsunn heleki ayder de varr
Ordada dağlara yürüyerek çıkıyorsun

Eklentiler

• images (21).jpeg
    31,1 KB · Görüntüleme: 18
Vallahaa oluyo öylee dağlardan kenardan kenardan çıkıyorsunn heleki ayder de varr
Ordada dağlara yürüyerek çıkıyorsun
İyi masallahbu insanlar kalp krizi geçirmiyor mu yada inme inmiyor mu ya korkudan

Yok kız aksine çok eğlenceli oluyor hele bayılırsın
Geçen yıl Muğla çok çok dağlık biyer

Tabi bı Karadeniz değilse de azda sayılmaz .
Kelebekler vadisine gitmek için dağ tirmaniliyor arabayla .yemin ederim hıçkıra hıçkıra ağladım yalvara yalvara bı hal oldum eşime.
Nolur dönelim dayanamicam diye . Bide hava kararmak üzere .kararmadan kurtar beni bu yoldan filan derken daha bana şurada durup çay icek mi diyor.
He iç ecele giderken çay molası bı dk azrail

Yaaaaa hahahah güldürdün benii ben oyle daglara arabayla çıkmak bende çok korkuyorumm kızzz ama rizedede öyle yokuş köyler hep ama ayder arabayla öyle aman aman yokuş degill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…