- 28 Haziran 2011
- 61.355
- 154.138
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #5.521
Beybikooooommmmm tünaydın gün aydın munaydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beybikooooommmmm tünaydın gün aydın munaydin
bana öğlen aşkım nasılsın
Fincanda ne güzelmişşEki Görüntüle 2884902
Kahve saati haydiinn
AFİYET OLSUN SOSYALIM ASILSIN KONUŞAMIYORUZ SENİNLEEki Görüntüle 2884902
Kahve saati haydiinn
AFİYET OLSUN PITIRCIK HANIMMM ORADA OLMAK İSTERDİMBenden olsunn kahve ve hayatınız haböyle çiçek gibi geçsiinnnnn ❤❤❤⚘⚘⚘
Elhan Minnosprenses Cookiie BlueBerry4268 bebeklinick MssPARE ASSOSyal coconatt D u t Kahve __Kokusu Mcz09 Simurgp
Eki Görüntüle 2884903
Offf balkonda uyumak mi dedin? Bugün imrene imrene öleceğim....Evdeyim zaten abla,balkon da yatıyorum.
Sağ salim kavuşalım atıcam kendimi yerlere inşallah.
Ohhh ne guzeeeelllll caniimmBenden olsunn kahve ve hayatınız haböyle çiçek gibi geçsiinnnnn ❤❤❤⚘⚘⚘
Elhan Minnosprenses Cookiie BlueBerry4268 bebeklinick MssPARE ASSOSyal coconatt D u t Kahve __Kokusu Mcz09 Simurgp
Eki Görüntüle 2884903
Sağol kuzucum,daha güzelleri senin olsunFincanda ne güzelmişş
Afiyet olsun balll ❤
Çok şükür beybim sen nasılsınAFİYET OLSUN SOSYALIM ASILSIN KONUŞAMIYORUZ SENİNLE
Keyiften olsa imrende abla benimki mecburiyetten yanlarım ağrıyor artık.Offf balkonda uyumak mi dedin? Bugün imrene imrene öleceğim....
bende sırf balkonda uyumak için teyzeme gidiyorum çok geniş balkonu var abla bizim balkon udfacıkOfff balkonda uyumak mi dedin? Bugün imrene imrene öleceğim....
Canım hayırdırKeyiften olsa imrende abla benimki mecburiyetten yanlarım ağrıyor artık.
Var ya insanın böyle bir arkadaşı olsun hayatta kahvesiz kalmaz Ellerine sağlık canımBenden olsunn kahve ve hayatınız haböyle çiçek gibi geçsiinnnnn ❤❤❤⚘⚘⚘
Eki Görüntüle 2884903
çok şükür canımın içi iyiyimÇok şükür beybim sen nasılsın
şikayet etmek yok bu halimizede çok şükür geçici bir durum bu durum sonucu miss gibi kokan bir yavru annesiKeyiften olsa imrende abla benimki mecburiyetten yanlarım ağrıyor artık.
Ooooo kız gell helikopterle yollayemm seniiiAFİYET OLSUN PITIRCIK HANIMMM ORADA OLMAK İSTERDİM
Hep iyi ol minnosumçok şükür canımın içi iyiyim
şikayet etmek yok bu halimizede çok şükür geçici bir durum bu durum sonucu miss gibi kokan bir yavru annesi
Canımm canımmm ❤❤Ohhh ne guzeeeelllll caniimm
Daha daha daha senin olsunnSağol kuzucum,daha güzelleri senin olsun
Antebin gecelerine doyum olmaz iyi yapıyorsun valla ..bizim balkon büyük ama bu sene yeterli ilaçlama olmuyor sanırım.... görünmeyen minnak sineklerden uyuyamıyoruz canim.bende sırf balkonda uyumak için teyzeme gidiyorum çok geniş balkonu var abla bizim balkon udfacık