- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #5.481
Var aslında babamla annem gelecekler dde yazayım bi napıyorlar dedimGünayyddddııınnn tatlıımmmmmm geldinmii bugün işin Varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var aslında babamla annem gelecekler dde yazayım bi napıyorlar dedimGünayyddddııınnn tatlıımmmmmm geldinmii bugün işin Varmı
Anamm bigünün boş yokVar aslında babamla annem gelecekler dde yazayım bi napıyorlar dedim
Yarın tamamen musaitim joum benim inanırmısınız kahve bile içemedim iki gündürAnamm bigünün boş yok
Aaaaa musait ol haa yeter daYarın tamamen musaitim joum benim inanırmısınız kahve bile içemedim iki gündür
Ic içAma bugün içecem annemlerle
Valla ya artık yeter bende diyorum şöyle bi uzanayım artık . evde de işler bitmiyorki dur şu nu yapayım şunları temizleyim derken bir sürü iş çıkıyorAaaaa musait ol haa yeter da
Ic iç
Bende buraya takıldığımda ev oyle duruyorduu vallahi çok haklısınn yine aklım buraya kalıyordu acaba kızlar ne yazdı ne konuştular flnValla ya artık yeter bende diyorum şöyle bi uzanayım artık . evde de işler bitmiyorki dur şu nu yapayım şunları temizleyim derken bir sürü iş çıkıyor
Öp hep öp amaaaa
Pare saçımi başımı yolacakk
Ne güzel öpüyorsun içim bir hoş oldu
ahahahah pare görürse bizi hoş ederNe güzel öpüyorsun içim bir hoş oldu
Benim hiç kaçacak yeriim yokkkahahahah pare görürse bizi hoş eder
Aynen aynen benimde aklım hep bu topikteBende buraya takıldığımda ev oyle duruyorduu vallahi çok haklısınn yine aklım buraya kalıyordu acaba kızlar ne yazdı ne konuştular fln
Bağımlılık yaptı benii resmenAynen aynen benimde aklım hep bu topikte
Ürünler elime hasarsız ulaştı.atayım hemen ablam
ayyy canım ablamm kulanmaya başla ilk ay etkisi belli olmuyor ama 3.aydan sonra harika sonuç alırısnÜrünler elime hasarsız ulaştı.
Ellerin dert görmesin
İnşallah...senin vesilenle hepimize şifa olsunayyy canım ablamm kulanmaya başla ilk ay etkisi belli olmuyor ama 3.aydan sonra harika sonuç alırısn
inşallah ablacımİnşallah...senin vesilenle hepimize şifa olsun
Ooooooo geldinmiiiiiiii hiç gelmiyodun buralara küstümmmmmmEki Görüntüle 2884808 kahve yapanım yok,suyumu aldım geldim muhabbete nasılsınız kızçeler?
Boş ver kahveyi eve geçince yaparsın tatlım...Eki Görüntüle 2884808 kahve yapanım yok,suyumu aldım geldim muhabbete nasılsınız kızçeler?