- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.861
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #5.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güneydin tutalım
Günaydıinn bebeğiiimmmmmm
Unutuyorum bildirim gelmeyinceOoooooo geldinmiiiiiiii hiç gelmiyodun buralara küstümmmmmm
Evdeyim zaten abla,balkon da yatıyorum.Boş ver kahveyi eve geçince yaparsın tatlım...
Şu çimlerin üzerinde debelen iki üç takla da benim için at muhteşem bir güzellik ...
Şaka yapıyorum kuzum nasilsın bebişş nasilUnutuyorum bildirim gelmeyince
Neyi tutacağızGüneydin tutalım
Acıktım beeeen .Günaydıinn bebeğiiimmmmmm
Tatlım yazacağına tutalım dedi galibaaNeyi tutacağız
Bittiiii gece vardı komşu geldi löp löp yediiAcıktım beeeen .
Dünkü yaptıkların bitmediyse yolla bı posta
Tutsa da olur gerçi .Tatlım yazacağına tutalım dedi galibaa
Ne güzel komşuluk iliskilerinde varBittiiii gece vardı komşu geldi löp löp yedii
Vallahaa oluyo öylee dağlardan kenardan kenardan çıkıyorsunn heleki ayder de varrNe güzel komşuluk iliskilerinde var
Bu arada Karadeniz yolları dar sıkıntılı micirli vs mi ya .
Gezilecek yerlere çıkarken korkunç yollardan ucurumlardan gececekmiyiz yuregim hop hop ediyor ?
Tatlım diyecektim kizNeyi tutacağız
İyi masallahbu insanlar kalp krizi geçirmiyor mu yada inme inmiyor mu ya korkudanVallahaa oluyo öylee dağlardan kenardan kenardan çıkıyorsunn heleki ayder de varr
Ordada dağlara yürüyerek çıkıyorsun
Yok kız aksine çok eğlenceli oluyor hele bayılırsınİyi masallahbu insanlar kalp krizi geçirmiyor mu yada inme inmiyor mu ya korkudan
İyiyim çok şükür oda iyidir inşallah sen nasılsın nasıl gidiyorŞaka yapıyorum kuzum nasilsın bebişş nasil
Geçen yıl Muğla çok çok dağlık biyerYok kız aksine çok eğlenceli oluyor hele bayılırsın
Yaaaaa hahahah güldürdün benii ben oyle daglara arabayla çıkmak bende çok korkuyorumm kızzz ama rizedede öyle yokuş köyler hep ama ayder arabayla öyle aman aman yokuş degillGeçen yıl Muğla çok çok dağlık biyer
Tabi bı Karadeniz değilse de azda sayılmaz .
Kelebekler vadisine gitmek için dağ tirmaniliyor arabayla .yemin ederim hıçkıra hıçkıra ağladım yalvara yalvara bı hal oldum eşime.
Nolur dönelim dayanamicam diye . Bide hava kararmak üzere .kararmadan kurtar beni bu yoldan filan derken daha bana şurada durup çay icek mi diyor.
He iç ecele giderken çay molası bı dk azrail
Iyiyim bende kuzum anneme geldimmİyiyim çok şükür oda iyidir inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor