• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi doktora gittin canım etki ettmi peki iyi oldun mu belki bende giderim
şehitkamil devlet hastahanesine gidiyorum dr. zerrin bozancır eylülden bu yana resmen keldim saçım çıktı ve koyulaştı zaten siyahtı dah bir siyah oldu canım randevu bulmak zor oluyor dr ama o hastahanedeki bütün cildiyeciler aynı işlemi uyguluyor herhangi bir doktorda olabilir .ilaçlarım reçesiz olanlarıda var dr zaten şunu al kullan diyor bir örün istersen

Canım bende saçlarım için tedavi oluyorum o şampunlar bende hiç etki etmedi şuan her ay iğne vurduruyorım kafama ve şampuan hap sprey falan kullanıyorum
Minnoş gunaydin sacin icin ne tedavisi görüyorsun benim saçlarımın yarisi döküldü babam ölünce üzüntüden cogu geri gelmedi. Her haltı denedim sadece dökülmesini durdurdum bir ürünle

Minnoş gunaydin sacin icin ne tedavisi görüyorsun benim saçlarımın yarisi döküldü babam ölünce üzüntüden cogu geri gelmedi. Her haltı denedim sadece dökülmesini durdurdum bir ürünle
yazayım alıp dene istersen ama doktora görünsen daha iyi olur çünkü vitamin eksinliğin ve kansızlığın varsa etki etmiyor cildiyeye görün

şehitkamil devlet hastahanesine gidiyorum dr. zerrin bozancır eylülden bu yana resmen keldim saçım çıktı ve koyulaştı zaten siyahtı dah bir siyah oldu canım randevu bulmak zor oluyor dr ama o hastahanedeki bütün cildiyeciler aynı işlemi uyguluyor herhangi bir doktorda olabilir .ilaçlarım reçesiz olanlarıda var dr zaten şunu al kullan diyor bir örün istersen
Özelden ben de isterimmmm:dua:

Ben argan yagi kullanıyorum yumuşacık yapiyor. Sarimsak yagi sürdüm, sarimsak sürdüm, keratin aldim sürdüm. Keratinli sampuan, maskesini kullanıyorum. Baska bir set aldim dökülmesi durduran ve sac cikaran😭😭😭😭

Back