- 5 Haziran 2021
- 4.601
- 19.929
- 158
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.461
Hangi doktora gittin canım etki ettmi peki iyi oldun mu belki bende giderimCanım bende saçlarım için tedavi oluyorum o şampunlar bende hiç etki etmedi şuan her ay iğne vurduruyorım kafama ve şampuan hap sprey falan kullanıyorum
şehitkamil devlet hastahanesine gidiyorum dr. zerrin bozancır eylülden bu yana resmen keldim saçım çıktı ve koyulaştı zaten siyahtı dah bir siyah oldu canım randevu bulmak zor oluyor dr ama o hastahanedeki bütün cildiyeciler aynı işlemi uyguluyor herhangi bir doktorda olabilir .ilaçlarım reçesiz olanlarıda var dr zaten şunu al kullan diyor bir örün istersenHangi doktora gittin canım etki ettmi peki iyi oldun mu belki bende giderim
nişanımda saçımı yapamadı kuaför abartmıyorum yani o derece yoktu hatta sana özelden atayımHangi doktora gittin canım etki ettmi peki iyi oldun mu belki bende giderim
Günayyddddııınnn tatlıımmmmmm geldinmiiGünaydın kızlar
Minnoş gunaydin sacin icin ne tedavisi görüyorsun benim saçlarımın yarisi döküldü babam ölünce üzüntüden cogu geri gelmedi. Her haltı denedim sadece dökülmesini durdurdum bir ürünleCanım bende saçlarım için tedavi oluyorum o şampunlar bende hiç etki etmedi şuan her ay iğne vurduruyorım kafama ve şampuan hap sprey falan kullanıyorum
yazayım alıp dene istersen ama doktora görünsen daha iyi olur çünkü vitamin eksinliğin ve kansızlığın varsa etki etmiyor cildiyeye görünMinnoş gunaydin sacin icin ne tedavisi görüyorsun benim saçlarımın yarisi döküldü babam ölünce üzüntüden cogu geri gelmedi. Her haltı denedim sadece dökülmesini durdurdum bir ürünle
Ahanda ben yani kansızımyazayım alıp dene istersen ama doktora görünsen daha iyi olur çünkü vitamin eksinliğin ve kansızlığın varsa etki etmiyor cildiyeye görün
Ikiside yok canım başka bir sıkıntı icin yapildiyazayım alıp dene istersen ama doktora görünsen daha iyi olur çünkü vitamin eksinliğin ve kansızlığın varsa etki etmiyor cildiyeye görün
o yüzden doktordaha iyi çözümAhanda ben yani kansızım
o halde yazayoım al kullan istersenIkiside yok canım başka bir sıkıntı icin yapildi
Evet bebişimm bide hamileykende dökülüyomuş heptende dökülürse naparım beno yüzden doktordaha iyi çözüm
Özelden ben de isterimmmmşehitkamil devlet hastahanesine gidiyorum dr. zerrin bozancır eylülden bu yana resmen keldim saçım çıktı ve koyulaştı zaten siyahtı dah bir siyah oldu canım randevu bulmak zor oluyor dr ama o hastahanedeki bütün cildiyeciler aynı işlemi uyguluyor herhangi bir doktorda olabilir .ilaçlarım reçesiz olanlarıda var dr zaten şunu al kullan diyor bir örün istersen
atayım hemen ablamÖzelden ben de isterimmmm
hamileyken çıkar doğumdan sonra dökülür aşkommEvet bebişimm bide hamileykende dökülüyomuş heptende dökülürse naparım ben
Ama ısırgan otu yağı birazda olsa işe yaradıı aşkimm bi yakınım dedi saçların çoğalmış sanki dedi
Aşkoomm diyen dillere kurbanhamileyken çıkar doğumdan sonra dökülür aşkomm
Öp hep öp amaaaapareyakalamadan öpeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?