- 25 Ağustos 2019
- 61.119
- 114.070
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #5.421
Arkadasimin halasi 1 ay da uzamış baya farketmişKıl maskesi ne kadar etkili acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasimin halasi 1 ay da uzamış baya farketmişKıl maskesi ne kadar etkili acaba
Marka ne ve bildiğim iz yüz için kil maskesi miArkadasimin halasi 1 ay da uzamış baya farketmiş
Bugün çok ağladım inan ki çok kötü etkiledi beniArkadasimin halasi 1 ay da uzamış baya farketmiş
O sivastan getirtmiştii ama buda iyiymissMarka ne ve bildiğim iz yüz için kil maskesi mi
Ağlamaaa strestende oluyo düşünme öyleBugün çok ağladım inan ki çok kötü etkiledi beni
Ben Bir sürü şey denedim de çare bulamadımO sivastan getirtmiştii ama buda iyiymiss
Aynısı
Şampuan öncesi kil maskesi nedir, nasıl uygulanır? Hepsi bu yazımızda!
Herkesin çok merak ettiği bu kil maskesini hemen keşfet!m.sacsirlari.com
Ağlamaaa strestende oluyo düşünme öyle
Bende deniyorum benimde birşey yok kuzu kuaföre git istersen hattaa iğneyle saç çoğalması için yapılıyormuşBen Bir sürü şey denedim de çare bulamadım
Afiyet olsun çiçeğim benimJou @Elhan @ASSOSyal Simurgp @Kahve __Kokusu @MssPARE @Catlak-kurabiye D u t @coconatt bugünün kahvesi bu saate kaldı gerçi sizler olmasaniz hiç içmem de .
Telveye Atcam bakalım
Ohh şifa olsun bizeVallaha şimdi yaptım bende Eki Görüntüle 2884412
Olsun kuzuuumOhh şifa olsun bize
Bendee geldiimm buda benden yorgunluk kahvesi olsunnnJou @Elhan @ASSOSyal Simurgp @Kahve __Kokusu @MssPARE @Catlak-kurabiye D u t @coconatt bugünün kahvesi bu saate kaldı gerçi sizler olmasaniz hiç içmem de .
Telveye Atcam bakalım
Ne güzel çiçek oooo .fincanın gülleriyle uyumlu
Aaa onu hiç farketmedim benNe güzel çiçek oooo .fincanın gülleriyle uyumlu
Elleruneeee sağğlıikkk dutçukkkVallaha şimdi yaptım bende Eki Görüntüle 2884412
Sağol canımmElleruneeee sağğlıikkk dutçukkk
Şimdi bakıyorum joumAaa onu hiç farketmedim ben
Nicko attım ben yarışmayı gordünmü
Allah cezanı vermeyeeee kız bu resim ne böyleeeBen 4 saat uyumuşum
Cok guzel degil mi tam beni anlatıyor mono rıza yaziyor bide üstünde.Allah cezanı vermeyeeee kız bu resim ne böyleee
Hahaahha gördümmmm allah senide güldürsünCok guzel degil mi tam beni anlatıyor mono rıza yaziyor bide üstünde.