- 27 Mart 2019
- 29.752
- 108.457
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.221
Burda fala bakan varmiEki Görüntüle 2883590
Eki Görüntüle 2883591 Eki Görüntüle 2883594
Eki Görüntüle 2883593
Birseye benzemiyo kiipehh
@pinaJou
Olsun parem keyif keyiftirKuzum komşu gelmiş yaptım yoksa ben sevmiyorum balım
Çok temiz çıkmıss falın feraha çıkıcaksın sanki kız çocugu var gibi arkadan toka toplanmış koşuyo onun arkasındada bi kuş varr güzel haberler alcaksın o çocuk için yettimi kızEki Görüntüle 2883590
Eki Görüntüle 2883591 Eki Görüntüle 2883594
Eki Görüntüle 2883593
Birseye benzemiyo kiipehh
@pinaJou
Zaten bişey çıkmamış ki beybim, yüreğine sağlık. Bol bol güzel haberler alayım çok ihtiyacım varÇok temiz çıkmıss falın feraha çıkıcaksın sanki kız çocugu var gibi arkadan toka toplanmış koşuyo onun arkasındada bi kuş varr güzel haberler alcaksın o çocuk için yettimi kız
Hahahahaha sonuçta birazda olsa iç bizim içinElhan Jou clara Minnosprenses ASSOSyal @pina
@MrsPanther
Nickini unuttuklarim olmamistir umarım
Siz fotoğrafı gördüğünüzde ben kahvenin başından bir iki kere hupletmis olacağım
Eki Görüntüle 2883596
Hafifleyeceksin güzel anıları bizimle kalsın ...Dimi abla doğru diyorsunn bigün satarım ozaman ben yada en ihtiyaç olana gönderirimm
Yoo kötü çıkmamışkii ben güzel gördüm kuş bile guzel birsey haberin olcak ama temiz bi haberin olcak dogrumu beklediğin birsey var galibaZaten bişey çıkmamış ki beybim, yüreğine sağlık. Bol bol güzel haberler alayım çok ihtiyacım var
Evett ablamm kalsın❤❤Hafifleyeceksin güzel anıları bizimle kalsın ...
Valla yok kuzum ama güzel haberler gelse süper olurdu tabiYoo kötü çıkmamışkii ben güzel gördüm kuş bile guzel birsey haberin olcak ama temiz bi haberin olcak dogrumu beklediğin birsey var galiba
Ama çocukta olabilirr çünkü çocuğun arkasinda var kuş ilkkezd eböyle güzel baktım haaValla yok kuzum ama güzel haberler gelse süper olurdu tabi
Olmaz ben gider bulurumÇiçeem bende yazdım görmedin ama olsun arım balım peteğim
Ayyyy sonunda geldimmKahve severlerrrr burayaaaaaaaa
Eeeeee yok mu artık içelimmm
Güne güzell başlamak dileğiylee
Elhan Minnosprenses Cookiie @Mavera4268 MssPARE @dut agaci ASSOSyal @Kahve __Kokusu @zorunlunick Catlak-kurabiye
Eki Görüntüle 2883512
Annene selam söyleeeAyyyy sonunda geldimmafiyet olsun kızlarr birazdan annem gelcek bende onu bekliyorum içmek için
Yüreğine sağlık beybim, olsun çocukta olsun farketmezAma çocukta olabilirr çünkü çocuğun arkasinda var kuş ilkkezd eböyle güzel baktım haa
Kurbiş ev işleri ile boğuşuyor
Canim benimmYüreğine sağlık beybim, olsun çocukta olsun farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?