- Konu Sahibi Minnosprenses
- #5.241
İşte bu bu ya buuuuuOyy ciceeemm gül goncam
Sensin hep sensin o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bu bu ya buuuuuOyy ciceeemm gül goncam
Çok sevindim ciceeemm, enerjin hep en yüksek olsun çünkü sende bize çok iyi geliyorsun gül goncammmOlmaz ben gider bulurum
Çiçeğin senin mesajınla hep tazeleniyor bilesin
dinlen dedim sana dimiKurbiş ev işleri ile boğuşuyor biraz detaylı temizlik işleri var kuzum da bugün onunla uğraşıyorum sen nasılsın
Bende aklima geldi bir çocuk var gibiAma çocukta olabilirr çünkü çocuğun arkasinda var kuş ilkkezd eböyle güzel baktım haa
Guzel canım minnoş, örgülü saçta güzel olmuş
Aleyküm selam joumm aende selam söyle anacığınaAnnene selam söyleee
Geldim kız konuya gelmiştin elçinin etiketi bulamadım tee saat 1de etiketlemişCookiie gel kız
Lan ben seni yirim operim kizzzzAnnene selam söyleee
ben açıcam saçımı hafif dalga olur ama saçları boyucam sarı olsamGuzel canım minnoş, örgülü saçta güzel olmuş
Limonla ama
Minnoş bunu ben yeni gördüm ve gonderdigin bütün elbiselerden daha güzel bence
İşte annesine yakın oturan biri olmakkkkkAyyyy sonunda geldimm afiyet olsun kızlarr birazdan annem gelcek bende onu bekliyorum içmek için
Kolay gelsin kurbisim,bu aralar hep detaydasın sen çok şükür iyiyimKurbiş ev işleri ile boğuşuyor biraz detaylı temizlik işleri var kuzum da bugün onunla uğraşıyorum sen nasılsın
Ne bileyim hatırlayamadım şimdi paremBende aklima geldi bir çocuk var gibi
Sosyalim ailede iri-yarı kilolu biri varmı konuştuğun biri kaynana görünce ne bileyim yakın biri
Uzaktamı canım seninkiİşte annesine yakın oturan biri olmakkkkk
parem henüz bakmaya devam ediyorum biliyor musun en çok bunu beğendimMinnoş bunu ben yeni gördüm ve gonderdigin bütün elbiselerden daha güzel bence
Yok yaa sarı yapma kal öyle elbise beyaza yakın koyu saç daha güzel duracakben açıcam saçımı hafif dalga olur ama saçları boyucam sarı olsam
Cooooook ben İzmirUzaktamı canım seninki
Icin cok sıkılmış bir mal mevzusumu var ev araba gibi sanki oyle birsey icin sıkılmışsin gibi. Ufak çaplı bir eğlence gibi birsey var, nikah, dugun, dogum gunu gibi aile arasında. Bir tatil planin var mi oyle birsey gözüküyor, gittiginde cok rahatlıyorum, sikintini atıyorsun. Kafanda birsey var seni sıkan, istedigin gibi sonuçlanıyor, sevinç gözyaşın cikmis. Parca parca ufak paralar girecek hanene. Asosyal evlimisin bilmiyorum ama yaninda kimseyi göremiyorum. Sadece ciddi oldugun birini cok sevmissin ve ayrılmışsin sanirim. Sanirim esmer, orta kilolarda, ne cok zayıf ne kilolu, saclari hafif kabarık koltuk altlarına yakin, 162 boylarında birisin.Eki Görüntüle 2883590
Eki Görüntüle 2883591 Eki Görüntüle 2883594
Eki Görüntüle 2883593
Birseye benzemiyo kii pehh
Simurgp @Jou
Hoş geldin papatya...Hala devam ediyomu kahve sohbetiniz