• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canımın içi bildirimlerim ayıptır söylemesi pek bereketli :KK76::KK76:seviyorum güzel yürekli insanları ....birini tıklıyorum diğeri alta düşüyor sanırım :oops:
Her şey yolunda canım. İyiyim saglikliyim ruhen bedenen...sen nasılsın?
Saka yapıyorum ablamm biliyorummm 🤩🤩

Bende iyiyim çok şükür anneme geldim 2 hafta buralardayımm🙈🙈

Kadinlar kulübüne de dadandik topik sayesinde .
İki dakika girmeden duramıyorum.

Durgun sessiz olduklarında sinir de oluyorum hatta 😅 jou çok enerjili
Sürekli hareket getiriyor sayfaya sağolsun .
Evdeyken de her biri başka bir yerde olan arkadaşlarla muhabbet şansına sahibiz iyi ki dadanmişiz canım...ruhlar ve duygular için zaman mekan sınırı yok ...ve hissettiğimiz aldığımız nefes kadar sahici bence...bazıları uzaktan çok ciddiye alma sanal arkadaşlık sonunda diyor ama ben duygularıma inanıyorum...o yüzden doğru yerde doğru insanlarla olduğum için mutluyum. Joumun enerjisine hayranım ...çok büyük bir yüreği var kesin ondandır :KK36: :KK60: :KK200:

20210706_143802.jpg

20210706_143738.jpg
20210706_143651.jpg

20210706_143702.jpg

Birseye benzemiyo kii🤣🤣 pehh🤪
Simurgp Simurgp Jou Jou

içelim tabi gelirsen görüşelim tahmiste çok güzel tadı var :KK74:
Şimdilik sanal takilabiliriz veya sen oraya gittiğinde yudumlarken beni hatırla canım ❤️ bu yıl tayin, taşınma Antep tatili uzak gibi...ama tabi ki ileriki günlerde neden olmasın çok sevinirim. ...:KK39:

Evdeyken de her biri başka bir yerde olan arkadaşlarla muhabbet şansına sahibiz iyi ki dadanmişiz canım...ruhlar ve duygular için zaman mekan sınırı yok ...ve hissettiğimiz aldığımız nefes kadar sahici bence...bazıları uzaktan çok ciddiye alma sanal arkadaşlık sonunda diyor ama ben duygularıma inanıyorum...o yüzden doğru yerde doğru insanlarla olduğum için mutluyum. Joumun enerjisine hayranım ...çok büyük bir yüreği var kesin ondandır :KK36: :KK60: :KK200:
Edebiyat ogretmeni olmak böyle bişey mi oluyor yaa .

Kızlar toplanın edebiyat öğretmenliği okuyoruz

Back