• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet meloomm çok mantıklı kendime ayrı almıştım beyaz gelin ayakkabısı öyleee duruyo dolapta hicbirseyede giyilmiyoya satacam onu😄😄😄 ama hatıra diye satmak istemiyorum amaaannnn dursun yerindee🤪🤪🤪
Elçinim kullanmayip sakladigimiz her şey enerji kaybiymiş...hiç saklama sat hatta hediye et gitsin. Minimal yaşam enerji videolarına takmış durumdayım inan çok faydasını gördüm. Bolluk bereket yollarınİ kendi ellerimizle kapatıyoruz farkında olmadan...

Canımı cektirdiniz kalkayim da yapayim bari .
Üşeniyorum da bı yandan😓kim yikayacak şimdi kahve makinesini amaaan
Kaç gündür canim cekiyor, kavanoz elimin altında, ama firsat bulup da yapamamistim yogunluktan yorgunluktan 😆
Hatta benim şu sözüm vardir, "yorgunluk kahvesi yapamayacak kadar yorgunum işlerin sonunda." 🤣
Bugün boşluk buldum yapabildim şükür, icim rahatladi 😄

Bu sayfa bağımlılık sebebi nikocum...:KK60:afiyet olsun şimdiden.
Kadinlar kulübüne de dadandik topik sayesinde .
İki dakika girmeden duramıyorum.

Durgun sessiz olduklarında sinir de oluyorum hatta 😅 jou çok enerjili
Sürekli hareket getiriyor sayfaya sağolsun .

Elçinim kullanmayip sakladigimiz her şey enerji kaybiymiş...hiç saklama sat hatta hediye et gitsin. Minimal yaşam enerji videolarına takmış durumdayım inan çok faydasını gördüm. Bolluk bereket yollarınİ kendi ellerimizle kapatıyoruz farkında olmadan...
Dimi abla doğru diyorsunn bigün satarım ozaman ben yada en ihtiyaç olana gönderirimm 😊😊

Kaç gündür canim cekiyor, kavanoz elimin altında, ama firsat bulup da yapamamistim yogunluktan yorgunluktan 😆
Hatta benim şu sözüm vardir, "yorgunluk kahvesi yapamayacak kadar yorgunum işlerin sonunda." 🤣
Bugün boşluk buldum yapabildim şükür, icim rahatladi 😄
Ne güzel söz olmuş 😳

Bende dedim bir kahve yapayım
20210706_143158.jpg

Ablaaammmmm çok özlediimm buyur gelll ❤❤
Nasılsınn herşey yolunda inşaallahhh🙏🙏
Canımın içi bildirimlerim ayıptır söylemesi pek bereketli :KK76::KK76:seviyorum güzel yürekli insanları ....birini tıklıyorum diğeri alta düşüyor sanırım :oops:
Her şey yolunda canım. İyiyim saglikliyim ruhen bedenen...sen nasılsın?

Back