• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende aklima geldi bir çocuk var gibi
Sosyalim ailede iri-yarı kilolu biri varmı konuştuğun biri kaynana görünce ne bileyim yakın biri
Bak onu görmedim kaynana işi ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Aleyküm selam joumm aende selam söyle anacığına 😍😍

Geldim kız konuya gelmiştin elçinin etiketi bulamadım tee saat 1de etiketlemiş😂😂
Söyledimmmm hamişli dedimm oyş dedii yesun hamişli halini
Lan ben seni yirim operim kizzzz :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:
Öppp :KK37: bende opeemmiii:KK74:
Senii haböyle haböylee keserrr pizza yapar yeruummm🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕

Icin cok sıkılmış bir mal mevzusumu var ev araba gibi sanki oyle birsey icin sıkılmışsin gibi. Ufak çaplı bir eğlence gibi birsey var, nikah, dugun, dogum gunu gibi aile arasında. Bir tatil planin var mi oyle birsey gözüküyor, gittiginde cok rahatlıyorum, sikintini atıyorsun. Kafanda birsey var seni sıkan, istedigin gibi sonuçlanıyor, sevinç gözyaşın cikmis. Parca parca ufak paralar girecek hanene. Asosyal evlimisin bilmiyorum ama yaninda kimseyi göremiyorum. Sadece ciddi oldugun birini cok sevmissin ve ayrılmışsin sanirim. Sanirim esmer, orta kilolarda, ne cok zayıf ne kilolu, saclari hafif kabarık koltuk altlarına yakin, 162 boylarında birisin.
Falin cok temiz cevren iyi huzurlu ve mutlular ama sen kendini yalnız hissediyorsun gibi

Simdi ben salladim diyelim sende tutanları soyle 🙈🙈🙈🙈🙈
Vouvv

Yok yaa sarı yapma kal öyle 🤩😍 elbise beyaza yakın koyu saç daha güzel duracak 🤗
aslında söyle istiyorum 2020-harika-ombre-modeli.jpg

Bende beğendim çok hoş sanda yakışır kuzum bak cidden diyorum en güzeli bu 🥰😍
tamam parem bunda kalalım o halde 😍
Ama yapmam lazım banyo beni çağırıyor gel ovala diyor fayansları ağrımışta🤣🤣🤪🤪

Özledim hepinizi inşallah işler bitsin doya doya muhabbet yaparız 🥰🥰🥳🥳

Sohbet koyu yetişemiyorum fayanslar beni bekler hepinizi kocamannn öpüyorum 🥰🥰🥰🥰😋😋😋😋😋🥳🥳🥳🥳🥳
aferim sana gel yapmışken bizimkinide ovala :KK70:

böyle olsun istiyorum güzel değil mi
Saçlarını yaptırmadan kuaförde önce bir.postisle dene bence perukla baktin hoşuna gitti öyle yaptır için rahat eder
Bence çok güzel olur zaten sacların dalgalı senin araya sarılar çok hoş olur

Back