- 27 Mart 2019
- 29.752
- 108.457
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.201
Evet geceki sırdan kokarec mumbar işkembe sonrası çikolata iyi giderÇukulataaaa
Saka yapıyorum ablamm biliyorummmCanımın içi bildirimlerim ayıptır söylemesi pek bereketliseviyorum güzel yürekli insanları ....birini tıklıyorum diğeri alta düşüyor sanırım
Her şey yolunda canım. İyiyim saglikliyim ruhen bedenen...sen nasılsın?
Hahahaha ya parem ne guzel dedin dogru soyluyorsun vallahi yaaa bense gece gece ne çekmişti alamadım yattım uyudum sabaha birşey kalmadıEvet geceki sırdan kokarec mumbar işkembe sonrası çikolata iyi gider
Evdeyken de her biri başka bir yerde olan arkadaşlarla muhabbet şansına sahibiz iyi ki dadanmişiz canım...ruhlar ve duygular için zaman mekan sınırı yok ...ve hissettiğimiz aldığımız nefes kadar sahici bence...bazıları uzaktan çok ciddiye alma sanal arkadaşlık sonunda diyor ama ben duygularıma inanıyorum...o yüzden doğru yerde doğru insanlarla olduğum için mutluyum. Joumun enerjisine hayranım ...çok büyük bir yüreği var kesin ondandırKadinlar kulübüne de dadandik topik sayesinde .
İki dakika girmeden duramıyorum.
Durgun sessiz olduklarında sinir de oluyorum hattajou çok enerjili
Sürekli hareket getiriyor sayfaya sağolsun .
Saka yapıyorum ablamm biliyorummm
Bende iyiyim çok şükür anneme geldim 2 hafta buralardayımm
Teşekkür ederiimm
Çok sevindim ailenle keyifli günler gecirmen dileğiyle canım
Çiçeem bende yazdım görmedin ama olsun arım balım peteğim
Çok sevindim ailenle keyifli günler gecirmen dileğiyle canım
Şimdilik sanal takilabiliriz veya sen oraya gittiğinde yudumlarken beni hatırla canımiçelim tabi gelirsen görüşelim tahmiste çok güzel tadı var
Kırk yıllık tiryaki anca bu kadar güzel bir kahve yapabilirElhan Jou clara Minnosprenses ASSOSyal Simurgp
E Eve in Heaven
Nickini unuttuklarim olmamistir umarım
Siz fotoğrafı gördüğünüzde ben kahvenin başından bir iki kere hupletmis olacağım
Eki Görüntüle 2883596
HepHahahaha ya parem ne guzel dedin dogru soyluyorsun vallahi yaaa bense gece gece ne çekmişti alamadım yattım uyudum sabaha birşey kalmadı
Edebiyat ogretmeni olmak böyle bişey mi oluyor yaa .Evdeyken de her biri başka bir yerde olan arkadaşlarla muhabbet şansına sahibiz iyi ki dadanmişiz canım...ruhlar ve duygular için zaman mekan sınırı yok ...ve hissettiğimiz aldığımız nefes kadar sahici bence...bazıları uzaktan çok ciddiye alma sanal arkadaşlık sonunda diyor ama ben duygularıma inanıyorum...o yüzden doğru yerde doğru insanlarla olduğum için mutluyum. Joumun enerjisine hayranım ...çok büyük bir yüreği var kesin ondandır
Yerim ben. Aç kalmam
Kuzum komşu gelmiş yaptım yoksa ben sevmiyorum balımAfiyet seker olsun şeker pareeemm
Çok çok incesinKırk yıllık tiryaki anca bu kadar güzel bir kahve yapabilir
afiyet olsun canımElhan Jou clara Minnosprenses ASSOSyal Simurgp
E Eve in Heaven
Siz fotoğrafı gördüğünüzde ben kahvenin başından bir iki kere hupletmis olacağım
Eki Görüntüle 2883596
Ohh süper olmuş nickom afiyet olsunElhan Jou clara Minnosprenses ASSOSyal Simurgp
E Eve in Heaven
Eki Görüntüle 2883596
tamam ablacım senin için içeceğimŞimdilik sanal takilabiliriz veya sen oraya gittiğinde yudumlarken beni hatırla canımbu yıl tayin, taşınma Antep tatili uzak gibi...ama tabi ki ileriki günlerde neden olmasın çok sevinirim. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?