- 28 Haziran 2011
- 61.308
- 154.010
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #5.161
Her zaman ooohh yeeaahhUuu hardcore
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her zaman ooohh yeeaahhUuu hardcore
Bende yorunliycam bende az cok anliyorum annemdenTabikideee herkes yorumlasin
Sindirella' nin ayakkabısıevet canım onun taşlı sı var Eki Görüntüle 2883542
hem düğüdede giyerim
Bende selam şeysi olarak emmoşum yazdımİyi oldugunu söylediğin mesajları yakalayip muhtesem'lemistim hep mutlu olasin amin.
Teşekkür ederim efenimYooo olur mu öyle şey
Ablaaammmmm çok özlediimm buyur gelll ❤❤Elçinim içelim bitanemmmm
Afiyet olsun sana da
ay evet abla bende prenses olarak kullanıcamSindirella' nin ayakkabısı
Çok güzelmiş
Ohh ohh süperBende yorunliycam bende az cok anliyorum annemden
Emmacim şahsen ben çok sevinirim.Ben de sizin sohbetinize ortadan zırt diye dalmış gibi oluyorum birkac defadir genelde senin mesajina alıntı yapıp giriyorum bebeklinick Sorun etmezsiniz degil mi
Benim canim zaman zaman hepsini cekiyor; bazen dibek istiyor, bazen Türk kahvesi. Hepsini seviyorum genelde MinnosprensesBende kahve pek sevmem bilirsin .
Minveri diye bı kahve türü buldum onu aldım.
Yumuşak icimli bı türk kahvesi Osmanlı dibek filan gibi yumuşacık
Hosgeldin ElhanElçinim içelim bitanemmmm
Afiyet olsun sana da
Bunu görmemiştimmevet canım onun taşlı sı var Eki Görüntüle 2883542
hem düğüdede giyerim
Kalp kalp
Güzel minnoşum düğünün ve sonrası masal tadında devam etsin.ay evet abla bende prenses olarak kullanıcam
dibek kahvesine bene bayılırım birde menengiç hımmmmm olsada içsek dimi abla ElhanBenim canim zaman zaman hepsini cekiyor; bazen dibek istiyor, bazen Türk kahvesi. Hepsini seviyorum genelde Minnosprenses
Canımı cektirdiniz kalkayim da yapayim bari .Benim canim zaman zaman hepsini cekiyor; bazen dibek istiyor, bazen Türk kahvesi. Hepsini seviyorum genelde Minnosprenses
aminnnnn güzel yürekli ablamGüzel minnoşum düğünün ve sonrası masal tadında devam etsin.
ahahahah derde bak ya iki su tut temizleniyor makinaCanımı cektirdiniz kalkayim da yapayim bari .
Üşeniyorum da bı yandankim yikayacak şimdi kahve makinesini amaaan