- 25 Ağustos 2019
- 61.380
- 115.118
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.081
Ahanda tarif aynı benn robota su gibi çıkıyo eliyle uğraşmak kesmen daha güzell bide bütün gün işin olmiycakk onla uğrasıcaksınVEREYİMROMOTTO ÇEKMEK YERİME BIÇAK ARASI YAPIN
Ceyizi napcan? Az önce öyle dedin ya ben sana sorayimekimde canım tarih yok hayırlı olsun canım
Romot mu robot muVEREYİMROMOTTO ÇEKMEK YERİME BIÇAK ARASI YAPIN
Vuuuu işte insan değişik birsey istiyorr bende siyah zeytinden sıkıldım şöyle yeşil zeytin olsada yesemm kahvaltımda bi o olsun onunla akşama kadar yer bi kaseyi bitiririmmo derece çok seviyorum onu ya
Yemekli değil aslında.Konya düğün yemekliyse etli.pirinc.pialvi verilir konyalılar yemek demez pilava gideceğiz der
Sırayla yoğurt çorbası etli pirinç pilavı bamya çorbası zerde.irmik helvası tekrar etli.pirinc pilavı verilir kaşık kaşık yenir keyifli olur
clara kız düğün yemeklimi olucak
Evett biliyorumm çoğu zaman öylede yedimŞeyi bilirmisin kırma zeytin .
Kırıp suya atıyorlar bidonda su da duruyor .
Yiyecegin zaman çıkarıp suyunu iyice suzdurup tuzluyosun.
Beş dakika sonra yenecek tada kıvama geliyor .
Hafif buruk bı tadı var ama benim favorim
Hatta İlk yediğimde(gelin olduğum ilk zamanlar) ne kadar abarttiysam kusmustumfoşur foşur
Ağzım sulandı yaa annem yapsa keşkeAhanda tarif aynı benn robota su gibi çıkıyo eliyle uğraşmak kesmen daha güzell bide bütün gün işin olmiycakk onla uğrasıcaksın
çözdüm canım en son sana attığımı alıyorumMinnosprenses elbise işi cozulmedi mi
nasıl gidecek hepsi bir yerde toparlamak gerek falanCeyizi napcan? Az önce öyle dedin ya ben sana sorayim
yaa o normal siyah zeytin miŞeyi bilirmisin kırma zeytin .
Hatta İlk yediğimde(gelin olduğum ilk zamanlar) ne kadar abarttiysam kusmustumfoşur foşur
Kızınin düğün telaşları varr yormayinn ananıı yapsa yaparAğzım sulandı yaa annem yapsa keşke
çözdüm canım en son sana attığımı alıyorum
nasıl gidecek hepsi bir yerde toparlamak gerek falan
biz bundan börek yaparız bayılırım
arıyımda söyleyim annemeKızınin düğün telaşları varr yormayinn ananıı yapsa yapar
Insaallahh onu yapacağım ama tuzsuz yeşil zeytin bulabilsembiz bundan börek yaparız bayılırım
Muhteşem bı tercih olmuş .Ağzım sulandı yaa annem yapsa keşke
Tesbih yapacak kadar yeyip cekirdek biriktirdigimiz olmustur yegenlerimle (babamgil eskiden zeytin cekirdegi delip ipe dizip tesbih yaparmisŞeyi bilirmisin kırma zeytin .
Yaaaa .bana onun tarifini verecektin versene bı ara .biz bundan börek yaparız bayılırım
Olur gider kız, büyükler uygun yol yöntem gösterir size, can sağlığı olsun yeter kiAğzım sulandı yaa annem yapsa keşke
Allahimmm eskiler herşeyden sanat eseri çıkarıRmışTesbih yapacak kadar yeyip cekirdek biriktirdigimiz olmustur yegenlerimle (babamgil eskiden zeytin cekirdegi delip ipe dizip tesbih yaparmis), kırma zeytin hastasiyiz dedeee Hatay'dan geliyor bize tanidiklardan.
Zeytinli ekmek mi?biz bundan börek yaparız bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?