- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.101
Icin cok sıkılmış, 2 yerde gelinlikle çıkmışsın. Susmussun ama kirginliklarin olmus icine atmışsın. Sana birisi bebek yapın mi dedi, kırılıp sinir oldun. Sen hemen istemiyorsun. Cok sevdikleri birini mi kaybettiler eşinin tarafından, düğünde cok olmasini istedikleri.Kayinpederin yasiyor mu
Kızz ben ben benim falımm minnoşun degillIcin cok sıkılmış, 2 yerde gelinlikle çıkmışsın. Susmussun ama kirginliklarin olmus icine atmışsın. Sana birisi bebek yapın mi dedi, kırılıp sinir oldun. Sen hemen istemiyorsun. Cok sevdikleri birini mi kaybettiler eşinin tarafından, düğünde cok olmasini istedikleri.Kayinpederin yasiyor mu
Nacizhane sallamam diyelimne kadarı tuttu minnoşuumm
Teşekkür ederim beybimmSonuçta içmişsin yaniii oda güzel birsey
Afiyet olsunn balll
Emmacımmmm afiyet ball olsun ball balll❤❤
KoptumKızz ben ben benim falımm minnoşun degill
Evet canım iş görüşmesi noldu diye sormuştumTatlim ne yazdin ben kaçırdım soru mu sormustum
Hahahahah gelinlik se temiz bi haberde diyiliyor kızzz inşallahh vardir bebişKoptumniye her yer bebek falda belli oldu ama vallahi gelinlik var
Bende yetisemiyorumm bide saniye veriyo o hepten ayar ediyor beni yaaaYaw yavaş yazın yetisemiyorum
Canim görmemişim ben yorumu kusura bakmaEvet canım iş görüşmesi noldu diye sormuştum
Bende saniye yok yine olmuyoHahahahah gelinlik se temiz bi haberde diyiliyor kızzz inşallahh vardir bebiş
Bende yetisemiyorumm bide saniye veriyo o hepten ayar ediyor beni yaaa
Ahhh ahh bilmeemmiii sosyaliimmmBende saniye yok yine olmuyo
Ayyy bebişim babada baksana yaaIcin cok sıkılmış, 2 yerde gelinlikle çıkmışsın. Susmussun ama kirginliklarin olmus icine atmışsın. Sana birisi bebek yapın mi dedi, kırılıp sinir oldun. Sen hemen istemiyorsun. Cok sevdikleri birini mi kaybettiler eşinin tarafından, düğünde cok olmasini istedikleri.Kayinpederin yasiyor mu
Nacizhane sallamam diyelimne kadarı tuttu minnoşuumm
Cidden her yerinde bebek var falin. Ortada kocaman var bakınca sen bile görmüşsündür onuHahahahah gelinlik se temiz bi haberde diyiliyor kızzz inşallahh vardir bebiş
Bende yetisemiyorumm bide saniye veriyo o hepten ayar ediyor beni yaaa
Allah gönlüne göre nasip etsin inş canım benimCanim görmemişim ben yorumu kusura bakma
Ilk gittigim yerde kizdim calismam ben sizinle dedim, ciktim
ikincisi bu hafta haber vericekler olumlu geçti. Hangimizle anlasacaklar onu bilmiyoruz tabi. Ins olur.
Faallddin bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?