- 25 Ağustos 2019
- 61.112
- 114.045
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.061
Çoğu erkek tarafı illede düğün salonu olsun ister adetleri öyle oluyor bende nikah istedim şık güzel aksam canlı müziikk ama eşimin tarafı düğünden yanaydı yapmadan olmaz dediydiler yaptık ama yinede çok güzeldiiGerçi ben beğendiğim yerden de çok pişmanım.
Sonuçta nikah ne kadar şık olurdukalbim hep nikah yapıp gecseydim güzel bı kokteyl tadında diye keşke der .
Gidip gormen gezmen lazım, vermezler
evet canım ben fiyat aralığını merak ettim kuzenim korkuttu çünküGidip gormen gezmen lazım, vermezler
Hahahahaha ben lahmacundan çok sıkıldım oyüzden canım çekmediBı sana üç bana
Ayy varyemezler gibi konuştum şakası bile yakışmıyor
kurban olsun size lahmacun göndereyim yada tarif verim yapınLahmacunun hası sizde minnosum.
Asıl bize hani, hani bizeeeee
Ayy güzel kalpli arkadaşımkurban olsun size lahmacun göndereyim yada tarif verim yapın
sorduklarımın hepsini biliyorum canım gördüğüm yerler yakın yerlere bakıyorumGitmeden bilgi alma zaten .
Bizim yüz tane internetten beğendiğimiz yer gidince basık küçük .
Yada genis ama şekilsiz içimize sinmeyen türden çıktı .
yapıp pişirip dondurucuya atabilirsiniz harika oluyorAyy güzel kalpli arkadaşım
Bende ne zamandır zeytin yemiyorum nasıl sıkıldıysam isyan ettim. Hergun kahvaltıda zeytinin ne işi var diye zeytinle kavga ediyorum hattaHahahahaha ben lahmacundan çok sıkıldım oyüzden canım çekmedisuan acıkmıştım ondan dedim alem
Evettyapıp pişirip dondurucuya atabilirsiniz harika oluyor
antep lahmacunu muEvettyapmistim bir iki sefer
Vuuuu işte insan değişik birsey istiyorr bende siyah zeytinden sıkıldım şöyle yeşil zeytin olsada yesemm kahvaltımda bi o olsun onunla akşama kadar yer bi kaseyi bitiririmmBende ne zamandır zeytin yemiyorum nasıl sıkıldıysam isyan ettim. Hergun kahvaltıda zeytinin ne işi var diye zeytinle kavga ediyorum hatta
Haklısın genelde öyle oluyor ailelerden yana .Çoğu erkek tarafı illede düğün salonu olsun ister adetleri öyle oluyor bende nikah istedim şık güzel aksam canlı müziikk ama eşimin tarafı düğünden yanaydı yapmadan olmaz dediydiler yaptık ama yinede çok güzeldii
Hahaha yok normal işteantep lahmacunu mu
Tatlim ne yazdin ben kaçırdım soru mu sormustum
Cagiririz gız, pazar günü gel caktirmadan.Kız niye cagirmiyon düğüne gelirdik pilav yemeye
VEREYİMHahaha yok normal işte
Onunda tarifi verde yapiyim barii kocam çok seviyo lahmacunu hep ona çalışıyorumm
Garibim seviyo yesunnn
Şeyi bilirmisin kırma zeytin .Vuuuu işte insan değişik birsey istiyorr bende siyah zeytinden sıkıldım şöyle yeşil zeytin olsada yesemm kahvaltımda bi o olsun onunla akşama kadar yer bi kaseyi bitiririmmo derece çok seviyorum onu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?