Gerçi ben beğendiğim yerden de çok pişmanım.

Sonuçta nikah ne kadar şık olurdu kalbim hep nikah yapıp gecseydim güzel bı kokteyl tadında diye keşke der .
Çoğu erkek tarafı illede düğün salonu olsun ister adetleri öyle oluyor bende nikah istedim şık güzel aksam canlı müziikk ama eşimin tarafı düğünden yanaydı yapmadan olmaz dediydiler yaptık ama yinede çok güzeldii

Hahahahaha ben lahmacundan çok sıkıldım oyüzden canım çekmedi suan acıkmıştım ondan dedim alem
Bende ne zamandır zeytin yemiyorum nasıl sıkıldıysam isyan ettim. Hergun kahvaltıda zeytinin ne işi var diye zeytinle kavga ediyorum hatta

Bende ne zamandır zeytin yemiyorum nasıl sıkıldıysam isyan ettim. Hergun kahvaltıda zeytinin ne işi var diye zeytinle kavga ediyorum hatta
Vuuuu işte insan değişik birsey istiyorr bende siyah zeytinden sıkıldım şöyle yeşil zeytin olsada yesemm kahvaltımda bi o olsun onunla akşama kadar yer bi kaseyi bitiririmm o derece çok seviyorum onu ya

Haklısın genelde öyle oluyor ailelerden yana .

Reactions: Jou
Vuuuu işte insan değişik birsey istiyorr bende siyah zeytinden sıkıldım şöyle yeşil zeytin olsada yesemm kahvaltımda bi o olsun onunla akşama kadar yer bi kaseyi bitiririmm o derece çok seviyorum onu ya
Şeyi bilirmisin kırma zeytin .
Kırıp suya atıyorlar bidonda su da duruyor .
Yiyecegin zaman çıkarıp suyunu iyice suzdurup tuzluyosun.
Beş dakika sonra yenecek tada kıvama geliyor .

Hafif buruk bı tadı var ama benim favorim
Hatta İlk yediğimde(gelin olduğum ilk zamanlar) ne kadar abarttiysam kusmustum foşur foşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…