- 28 Haziran 2011
- 61.308
- 154.010
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.121
Dur gene içeyimonceat bakem
Evett bitanemm ondan attim çünkü şoka girdim hatta gecen sene tam net çıkmıştı onun resmini atcaktım bulamadım yaaaCidden her yerinde bebek var falin. Ortada kocaman var bakınca sen bile görmüşsündür onu
Eh iste cok eskiden bakardım artik cok cok nadir. O eski halim yok.
Evettt hep atıyorumm durum gene aynı boş boş yazıyor hatta boşunaFaallddin bozdu
Ooo paslanmışsin . Oruçta biz sana yetisemiyodukYaw yavaş yazın yetisemiyorum
Gene bakkk sosyalim merak ettiiEh iste cok eskiden bakardım artik cok cok nadir. O eski halim yok.
Amin canım insAllah gönlüne göre nasip etsin inş canım benimhayırlısı neresi ise o olsun
Atsin bakicem kahve yapicak o dahaGene bakkk sosyalim merak ettii
Faladdin sürekli uyduruyor .
inşallah canım benimOlur gider kız, büyükler uygun yol yöntem gösterir size, can sağlığı olsun yeter ki
börek canımZeytinli ekmek mi?
Şeffaf ayakkabiyi diyorsun değil miJou annem yapacak lahmacun
bebeklinick evet canım son kararırım o oldu teşekkür ederim ayakkabımda sana bir model atmıştum onun kapalu hali stilletto gibi
Her sabah kahvelerimizi kapar geliriz artık yihhuuu
Hala devam ediyomu kahve sohbetinizKahve sever olarak bir kahve topiği açmak istedim hem sunumlarımızı atalım hemde sohbetimizi edelim
@Catlak-kurabiye @N u r @dut agaci @renksizgokkusagi @MevsimBahar @NiloyatospikkASSOSyal bebeklinick @MssPARE @Kahve __Kokusu @Kabarmamis kek
❤❤❤❤❤❤❤Atsin bakicem kahve yapicak o daha
Evett halamda öyle diyorr aynı şimdi dedi oda otomatikman yolluyo resmen dedii sildim attım telefondan diyorrFaladdin sürekli uyduruyor .
Telve iyi bakiyodu o da zirvaladi aynı şeyleri atıyor artık otomatiğe baglamis
Yaaaa ananın yanacıklarundan öperummm oper operrrrJou annem yapacak lahmacun
bebeklinick evet canım son kararırım o oldu teşekkür ederim ayakkabımda sana bir model atmıştum onun kapalu hali stilletto gibi
Tabiikii buyur gell kahveler içildimi sende de❤Hala devam ediyomu kahve sohbetiniz
Sorma nickom olmuyo eski hızım yokOoo paslanmışsin . Oruçta biz sana yetisemiyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?