- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.521
Oldu heralde 5 gün bende bi değişiklik yok ama3 gün oldumu daha içme ha fazlası zararr bide maden suyuyla dene oda fena birşeymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu heralde 5 gün bende bi değişiklik yok ama3 gün oldumu daha içme ha fazlası zararr bide maden suyuyla dene oda fena birşeymiş
kızz dur yeterr daha içmee 10 gün ara vercenn boşunamı diyolar 3 gün detox diyeOldu heralde 5 gün bende bi değişiklik yok ama
Tamam içmem zaten akşam yapmamışım suyukızz dur yeterr daha içmee 10 gün ara vercenn boşunamı diyolar 3 gün detox diye
benimki bana bırakmaz o hazır cevapama sen ağzuninn payunu verirsun meloo
aferiimmm yarın sabah bi tartıl bakıyimmOldu heralde 5 gün bende bi değişiklik yok ama
Tamam içmem zaten akşam yapmamışım suyu
Ooo en güzeliii zatenn eniştoşkoo vereceğini verir cevapbenimki bana bırakmaz o hazır cevap
kimseye ezdirmem ama haksızsan ben veririm cezanı diyorOoo en güzeliii zatenn eniştoşkoo vereceğini verir cevap
bu enişteeee resmen benim kocammkimseye ezdirmem ama haksızsan ben veririm cezanı diyor
kocan hangi burç ahahahahaha ben taktım burcabu enişteeee resmen benim kocamm
az önce onu sorcaktım ben hhahahahahakocan hangi burç ahahahahaha ben taktım burca
Bakayım vermişimdir hissediyorum yani bedenimi tanırımaferiimmm yarın sabah bi tartıl bakıyimm
teraziaz önce onu sorcaktım ben hhahahahaha
balık senünn
inşallahh inşallahhh bi hafiflik hissediyorsan ödem gitmiştirrrBakayım vermişimdir hissediyorum yani bedenimi tanırım
erkek kardeşimin burcu ama benim kardeşim çok sakinnterazi
ay yok bu çok hareketli her yere koşturur iyilik meleği sankierkek kardeşimin burcu ama benim kardeşim çok sakinn
Durdur şu adamııı nişanlını batırırlarr resmenn yavv sana birşey kalmazay yok bu çok hareketli her yere koşturur iyilik meleği sanki
Göbüşüm hep şiş durudu şimdi yok o şişlikinşallahh inşallahhh bi hafiflik hissediyorsan ödem gitmiştirrr
aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy gitttiiiiiiiiiii gitttttttiiiiiiiiiiiiGöbüşüm hep şiş durudu şimdi yok o şişlik
Bayramda şöyle elbiseler yakışacak diye mutluyumaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy gitttiiiiiiiiiii gitttttttiiiiiiiiiiii