How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Selammmm ben geldimmm :KK25:
Nerde kahveler içildimii :kahve:

Eklentiler

• A6EB2EE7-1D38-4233-8FB3-AB9E57B5BE26.jpeg
    A6EB2EE7-1D38-4233-8FB3-AB9E57B5BE26.jpeg
    119,9 KB · Görüntüleme: 17
Oyyyşşş bol köpüklü afiyet ball şeker olsun periimmm :confused:
benim kahvem bitmişş bende yapcaktım şimdi :110:
markete gidiceksen banada all bii mehmet efendi türk kahvesii :KK17:
Bende sonunu koydum 2 paket alayım sana da 😂
Buraya gelirseniz buranın adına çikolatacı var joum oradan bir kahve al dene 😋😋

• Muhteşem
Reactions: Jou
Cay iciyorken kahve istegimi getirdinnn afiyet olsun
Nasilsiniz kizlar keyifler yerinde mi bakalim
Ardına da bir kahve içersin canım teşekkür ederim😍
İyiyim ben çok şükür halimize sen nasılsın iyisin inşallah ❤️

Ardına da bir kahve içersin canım teşekkür ederim😍
İyiyim ben çok şükür halimize sen nasılsın iyisin inşallah ❤️
Insallah ikindi vakti de kahve icerim . Kendime kahvaltida cay demledim gunler sonra ilk kez 😊 yoksa tekken hep kahve jcerim gunduz .

Bende iyiyim cok sukurler olsun. Bebis bekliyorsun yeni galiba Allah saglikla kucagna almak nasip etsin

• Beğen
Ay tv de star açık kalmış serap ezgünün programı çıktı kadını kocası kandırmış yurtdışına çalışmaya gidiyorum demiş çorluya gitmiş senelerdir kandırmış kadın nasıl ağlıyor. Serap ezgüde kadına 'ayyy inanamıyorum nasıl kandırılmışsın sen böyleee' diyor kadını daha çok ağlatıypr yaa 😂😂

• Komik
Ay tv de star açık kalmış serap ezgünün programı çıktı kadını kocası kandırmış yurtdışına çalışmaya gidiyorum demiş çorluya gitmiş senelerdir kandırmış kadın nasıl ağlıyor. Serap ezgüde kadına 'ayyy inanamıyorum nasıl kandırılmışsın sen böyleee' diyor kadını daha çok ağlatıypr yaa 😂😂
hahahahahaha böyle dedikçe dahadaa ağlatıyorrr millett kafayı sıyırmışş :KK70:
sırf ağlasın reytingler fırlasın diye :D

aaa vallaaa mıı :confused:
Evet canım 😍
Insallah ikindi vakti de kahve icerim . Kendime kahvaltida cay demledim gunler sonra ilk kez 😊 yoksa tekken hep kahve jcerim gunduz .

Bende iyiyim cok sukurler olsun. Bebis bekliyorsun yeni galiba Allah saglikla kucagna almak nasip etsin
Ben yalnızda olsam çay demlerim içerim kahvaltıda ya alıştım öyle 😊 evet Allahın izniyle inşallah daha çok yeni dün gördük 😊

Evet canım 😍

Ben yalnızda olsam çay demlerim içerim kahvaltıda ya alıştım öyle 😊 evet Allahın izniyle inşallah daha çok yeni dün gördük 😊
Ben de caykoligim ama iste kahvaltida teksem genelde demlemem kahvalti ardina kahve icerim. Biriyle daha tatli geliyor cay . 😊

Bebiscikte cok minikmis cnm hayirla saglikla al kycagna insallah

Back