- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.561
Yapacagim ama aksamustu ya bi demlik cay ictim bi basima 3 kavanoz dipli bardakafiyeet olsun yap bir kahve
Kiz senin nickine benzer baska bi uye daha var dmi evli cocklu seni onla karistiriyorum profilde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapacagim ama aksamustu ya bi demlik cay ictim bi basima 3 kavanoz dipli bardakafiyeet olsun yap bir kahve
AAA VAR MI BİLMEM Kİ BEN HİÇ GÖRMEDİM KİM OYapacagim ama aksamustu ya bi demlik cay ictim bi basima 3 kavanoz dipli bardak
Kiz senin nickine benzer baska bi uye daha var dmi evli cocklu seni onla karistiriyorum profilde
şurdan şuraya ayrıldın üzledimmaşkommm
gel kız öpeyimşurdan şuraya ayrıldın üzledimm
Nüyee bee zor birşeymi istedummkahkaha attım
Evet çok şükür geldik.Mcz09 canım naptın geçtin mi eve
ekrana bakıp gülüyrum tuhaf tuhaf bakıyorlar zatenNüyee bee zor birşeymi istedumm
gülme işyerinde dicek niye güleyy
Ohhh süperr hiç sesin çıkmıyor buralarda başka yerlere takılıyosunEvet çok şükür geldik.
hahahahahahaekrana bakıp gülüyrum tuhaf tuhaf bakıyorlar zaten
hahahahahaha
delii kızım benimmmm
bir odada kaç kişisinizz kızz
biz iki kişiyiz erkek 35 yaşında arada anlaşamıyoruz sinir ediyor beni ama geçinip gidiyoruzbir odada kaç kişisinizz kızz
ayyy ben ilk işim muhasebeydiii oda 4 kişiydik hepside yaşını almış başına gidiyorlardıı
öbü odada pazarlama vardıı hep gençlerr kendimi kazık gibi hissediyordumm
konuşmaları bile uymuyordu beni abuk subuk konuşuyolardıı
sıkıldım çıktım işte gittimm kuryede arşivde çalıştım bütün imzaları okutuyordumm
2 kişi oturuyorduk hamide abla vardı tamda benim kafama uyuyorduu akşama kadar
kakara kikiriydii eyy gidim ben ne özledim
abovvvvv heleki bende anlaşamıypdum zaten muhasebedeykenn neseki çıkıcan kurtulcak emiibiz iki kişiyiz erkek 35 yaşında arada anlaşamıyoruz sinir ediyor beni ama geçinip gidiyoruz
evet çok şükür canımabovvvvv heleki bende anlaşamıypdum zaten muhasebedeykenn neseki çıkıcan kurtulcak emii
evet çok şükür canım