- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.481
Sade ve şık etek ve bel detayları senin gibi çok minnoş tam kıvamında .beğendin mi abla benim nişanlım biraz açık giymeme karşı bu kıvamında değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sade ve şık etek ve bel detayları senin gibi çok minnoş tam kıvamında .beğendin mi abla benim nişanlım biraz açık giymeme karşı bu kıvamında değil mi
Günaydın yasminim.Günaydın
teşekkür ederim ablam benimSade ve şık etek ve bel detayları senin gibi çok minnoş tam kıvamında .
Bizde bizde cok seviyoruz seniiOyyyş dedikten sonra
Canım vakit varsa üşenmem sevdiğim insanların arasında huzur buluyorum. Kulupte çok sevdiğim mekanlardan birisi de burası
Bi hoş oldummElçinim
Bizde bizde cok seviyoruz senii
Bi hoş oldumm
Sağol ca ım jou m benimGunaydinn canimm❤❤
Afiyet bal şeker olsun
Ne kore izliycem kuzum nane biçtik bahçe suladık kayinvalidemle görümcem geldiler daha 20 dk oldu eve gireliOtur koreyi izlee
Oooo epeyy işin varduuuuSağol ca ım jou m benim
Ne kore izliycem kuzum nane biçtik bahçe suladık kayinvalidemle görümcem geldiler daha 20 dk oldu eve gireli
Aynen canım benim simdi kendime cay koyacam Aciktim yavOooo epeyy işin varduuuu
nee oo pizzamı yiycennAynen canım benim simdi kendime cay koyacam Aciktim yav
olsada yeseknee oo pizzamı yiycenn
aayyyy nasıl çekti canımm yaaaolsada yesek
ben diyetteyim sana afiyet olsunaayyyy nasıl çekti canımm yaaa
ama yapsam yaparım heee ben lavaş pizza yapıyorum efsane oluyorr
Canım çekti bian bende onu koydum olsada yesem salatalık domates biber zeytin peynir bunları yiyom kaç gündür çeyrek ekmem akşam da hiç ekmeksiz kaşıklıyorumnee oo pizzamı yiycenn
eee o zaman ne soruyon beee tutturdun diyetteyim diyetteyimm tabii gelin olmak kolay değill canoben diyetteyim sana afiyet olsun
bende öyleyimm kaç gündür hiç doğru dürüst birşey yediğim yokk :/C
Canım çekti bian bende onu koydum olsada yesem salatalık domates biber zeytin peynir bunları yiyom kaç gündür çeyrek ekmem akşam da hiç ekmeksiz kaşıklıyorum
şişman gelin mi olumheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o zaman ne soruyon beee tutturdun diyetteyim diyetteyimm tabii gelin olmak kolay değill cano
iyi bak kendinee
vuuuuuuuuuuuu olmayasunn heleeeeşişman gelin mi olumheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bana bakmasınlar utanırımvuuuuuuuuuuuu olmayasunn heleeee
bana göre oll karşımda şimannn seni gene severummm
ama gelin olunca en çok sana bakıyolar hele meloo ona göre
güzelliğini milletin aklını başını alcann
Ama su detokslar felan ise yarıyor valla ONU farkediyom .bende öyleyimm kaç gündür hiç doğru dürüst birşey yediğim yokk :/
kaç kg verdinAma su detokslar felan ise yarıyor valla ONU farkediyom .