- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.870
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.301
Ah canım çok teşekkür ederimm bitanem hiç zahmette bulunma burda da vardır bence bakarımm bendeNe zamandir gittigim yok gorursemm gonderiyim sana askoo şurda 30 dklik yerimdesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım çok teşekkür ederimm bitanem hiç zahmette bulunma burda da vardır bence bakarımm bendeNe zamandir gittigim yok gorursemm gonderiyim sana askoo şurda 30 dklik yerimdesin
Ben 25 gün olduğumu biliyorum ablacım da beni pek halsiz düşürdü bu seferİki hafta çok fazla... jinekolog bak bitanem geçmiş olsun.
Sağol aşk sunumunu yerim senin biblo ların çok hoşmuşHeee tamam canim dinlen sen
Smoothie blenderin varsa çok şanslısın canım. Diğer dograyicilarda da olur.Eki Görüntüle 2879605
yaptım ben içiyorum hadiii
Oluyor abla bana da çok oluyor kaçırıyorum mesajları çok zaman
Benimde dondurucuda çok var daha geçen yıldan. Tarif alırım
Ay bayıldım bu tariflere hemen denicem ablaSmoothie blenderin varsa çok şanslısın canım. Diğer dograyicilarda da olur.
Çok basit sütlü veya suyla yapabilirsin.
Bir çay bardağı kadar vişne, sıvı, bir yemek kaşığı bal bizzzzzzt ....Doldur bardağa soğuk soğuk iç...üzerine de taze nane yaprağı
Bir başka tarif de süzme yoğurt veya labneyle yapılıyor. Bunu koyu kıvamlı yapıp dondurma gibi kaşikliyorum. Her meyveyle yapabilirsin dondurulmamişsa buz kupleriyle yapıyorum.
Düşürmez mi canım sonuçta kan kaybediyorsun. Değerlerine baktır ihmale gelmez düşer kalırsın Allah korusun.Ben 25 gün olduğumu biliyorum ablacım da beni pek halsiz düşürdü bu sefer
Sağol aşk sunumunu yerim senin biblo ların çok hoşmuş
inşallahh vardır yaaAh canım çok teşekkür ederimm bitanem hiç zahmette bulunma burda da vardır bence bakarımm bende
teşekkür ederim btianemmBen 25 gün olduğumu biliyorum ablacım da beni pek halsiz düşürdü bu sefer
Sağol aşk sunumunu yerim senin biblo ların çok hoşmuş
Vardır canım bakıcam bakalıminşallahh vardır yaa
teşekkür ederim btianemm
Sen naptın nasılsıninşallahh vardır yaa
teşekkür ederim btianemm
peküüüüüüüüüüVardır canım bakıcam bakalım
kocamın istekleri bitmeyySen naptın nasılsın
Düşürmez mi canım sonuçta kan kaybediyorsun. Değerlerine baktır ihmale gelmez düşer kalırsın Allah korusun.
Valla dün karışık dolma yapmıştım bende bugün menemen yaparım hiç halim yok ☺☺ sarmayı sararım ince kalem gibi amma velakin saatlerce sararım o konuda elim pek ağırkocamın istekleri bitmeyy
sabah beri sarma sardımm şuan hava çok sıcak hiçbişe edesim yok ya
sanki çok uykum var
olsun sonuçta yapıyosunValla dün karışık dolma yapmıştım bende bugün menemen yaparım hiç halim yok ☺☺ sarmayı sararım ince kalem gibi amma velakin saatlerce sararım o konuda elim pek ağır
Afiyet olsun balımmmEki Görüntüle 2879605
yaptım ben içiyorum hadiii
Oluyor abla bana da çok oluyor kaçırıyorum mesajları çok zaman
Benimde dondurucuda çok var daha geçen yıldan. Tarif alırım
olsun sonuçta yapıyosun
heralde kuzz yapamayan varrrYani demi orasıda öyle
Teşekkür ederizHepinize afiyet olsun hanımefendiler ..