- 18 Kasım 2020
- 20.547
- 49.609
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #4.261
sağ boş gelBen geldim iniş için izin istiyorum
Taman park edemiyorumsağ boş gel
işler bittimi çiçeğimTaman park edemiyorumhoppp ahanda indim
Bitti şükür ikindi az biraz var vişne topladım yine dolaba aticam bu seferdeişler bittimi çiçeğim
Yaaaaa çok severimmm bezelyeleeriii nasıl parlıyor hele bideeeİstediğin zaman beni yiyebilirsin canımgözumden kaçan mesajlar için toplu özür dur sana iri taneli bezelyelerimi göstereyim.
Eki Görüntüle 2879584
reçel olmayacak yaniBitti şükür ikindi az biraz var vişne topladım yine dolaba aticam bu seferde
Yok bugün kiler reçel olmayacak az bi şey sabah yaptım ama diğerleri komposto olucakreçel olmayacak yani
ayyy çok severimmmYok bugün kiler reçel olmayacak az bi şey sabah yaptım ama diğerleri komposto olucak
Yasminim smoothiesi harika oluyor vişnenin ....buzlu içmesi harika afiyetle tüketin. Geçen yıldan o kadar çok yapmışım ki mevsimi geldi hâlâ bitiremedim. TV izlerken çıkarıp leblebi gibi yiyorum artık eşim dişi vampir diyor bana. Pipetle çekirdeği çok kolay çıkıyor biraz kalın olacak ama pipet. Sen nasıl çekirdeğini ayikliyorsun?Bitti şükür ikindi az biraz var vişne topladım yine dolaba aticam bu seferde
düzelttim ama tekrar tıklar misin canımaçılmadı resimler abla
Sen de siz de benim için özel ve değerlisiniz. İnsan asıl dostları için titiz ve özenli olmalı...Ablaa sen bitanesinn hickimse sana kirılmazzz
Sne bitanesiinnn bitaneeeee❤❤❤❤Sen de siz de benim için özel ve değerlisiniz. İnsan asıl dostları için titiz ve özenli olmalı...kirarsam çok üzülürüm
Eğer noforst koyucaksam çekirdeğini çıkarmıyorum reçel için yıkayıp temizleyip ılık tuzlu suda bekletiyorum vişne biraz yumuşuyor sonra vişneye biraz parmak uçlarıyla dokununca pirt prt cikyoor çekirdekler pipet denemedim deneyimYasminim smoothiesi harika oluyor vişnenin ....buzlu içmesi harika afiyetle tüketin. Geçen yıldan o kadar çok yapmışım ki mevsimi geldi hâlâ bitiremedim. TV izlerken çıkarıp leblebi gibi yiyorum artık eşim dişi vampir diyor bana. Pipetle çekirdeği çok kolay çıkıyor biraz kalın olacak ama pipet. Sen nasıl çekirdeğini ayikliyorsun?
Yapicagin zaman yaz bana bende yapiyim atalim beraberrrr
Oluyor abla bana da çok oluyor kaçırıyorum mesajları çok zamanBazen bir mesaj yazarken başka mesaj geliyor ve o yazan gizleniyorbildirimlere çok dikkat etmek gerekiyor çok mahcup olduğum arkadaşlarım oluyor nolur affedin canım .
Benimde dondurucuda çok var daha geçen yıldan. Tarif alırımYasminim smoothiesi harika oluyor vişnenin ....buzlu içmesi harika afiyetle tüketin. Geçen yıldan o kadar çok yapmışım ki mevsimi geldi hâlâ bitiremedim. TV izlerken çıkarıp leblebi gibi yiyorum artık eşim dişi vampir diyor bana. Pipetle çekirdeği çok kolay çıkıyor biraz kalın olacak ama pipet. Sen nasıl çekirdeğini ayikliyorsun?
Hani bana perimEki Görüntüle 2879605
yaptım ben içiyorum hadiii
Oluyor abla bana da çok oluyor kaçırıyorum mesajları çok zaman
Benimde dondurucuda çok var daha geçen yıldan. Tarif alırım
Hastayım canım ya işleri bititrdim biraz dinlenecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?