• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti şükür ikindi az biraz var vişne topladım yine dolaba aticam bu seferde
Yasminim smoothiesi harika oluyor vişnenin ....buzlu içmesi harika afiyetle tüketin. Geçen yıldan o kadar çok yapmışım ki mevsimi geldi hâlâ bitiremedim. TV izlerken çıkarıp leblebi gibi yiyorum artık eşim dişi vampir diyor bana. Pipetle çekirdeği çok kolay çıkıyor biraz kalın olacak ama pipet. Sen nasıl çekirdeğini ayikliyorsun?

Yasminim smoothiesi harika oluyor vişnenin ....buzlu içmesi harika afiyetle tüketin. Geçen yıldan o kadar çok yapmışım ki mevsimi geldi hâlâ bitiremedim. TV izlerken çıkarıp leblebi gibi yiyorum artık eşim dişi vampir diyor bana. Pipetle çekirdeği çok kolay çıkıyor biraz kalın olacak ama pipet. Sen nasıl çekirdeğini ayikliyorsun?
Eğer noforst koyucaksam çekirdeğini çıkarmıyorum reçel için yıkayıp temizleyip ılık tuzlu suda bekletiyorum vişne biraz yumuşuyor sonra vişneye biraz parmak uçlarıyla dokununca pirt prt cikyoor çekirdekler pipet denemedim deneyim
Bide biz kilolarca topluyoruz marmelat yapıyoruz bazen çekirdekle uğraşmıyorum bir haftadır vişne topluyorum çok yorucu oluyor resim atayım bak elhancim

20210628_113106.jpg
20210627_195329.jpg

Yapicagin zaman yaz bana bende yapiyim atalim beraberrrr😍
6D01ADC6-6A24-4AE4-8E7C-024D0E81E1C9.jpeg
yaptım ben içiyorum hadiii 😍😍
Bazen bir mesaj yazarken başka mesaj geliyor ve o yazan gizleniyor:oops:bildirimlere çok dikkat etmek gerekiyor çok mahcup olduğum arkadaşlarım oluyor nolur affedin canım . :KK22:
Oluyor abla bana da çok oluyor kaçırıyorum mesajları çok zaman
Benimde dondurucuda çok var daha geçen yıldan. Tarif alırım 😍

Komşulara dağıtıyoruz yada bir komşu var toplayıp pazarda satıyor
Durumu iyi olmayanlara diyoruz gelin toplayın yoksa ben baş edemiyorum 5 6 ağaç var

Back