• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet çok güzel olur közle kaldrı patlıcan biber falan harika oluyor domatesde
Aynen canım daha önce yaptım da daha erken diye bide közlemeye üşendim, 🤣🤣
Canım dört parçaya ayırıp çiğden poşetliyecegim közleme işi zor geliyor.
Aa süper ya ben geçen sene bütün bütün attım bi kaç tane🤣niye çekirdeklerini çıkarmadıysam 🤭

Aynen canım daha önce yaptım da daha erken diye bide közlemeye üşendim, 🤣🤣

Aa süper ya ben geçen sene bütün bütün attım bi kaç tane🤣niye çekirdeklerini çıkarmadıysam 🤭
at fırına anam ne üşengeçsin ya 🤣🤣🤣 ama annem kışın lahmacunluk olarak kullanmak için yeşil biber ve kapya biberi bölüp bölüp atar öyle buzluğa

Sende çok tatlısunn 🥰😘😘 Bendee valla abla bazen yetişemiyorum atlıyorum birkaç sayfa çok birikmmiş oluyor ama 😂😂

Kız sen ne beni şamar oğlanına çevirdin :tokat: al sana da:tokat: ödeştik🤣🤣🤣
Bazen bir mesaj yazarken başka mesaj geliyor ve o yazan gizleniyor:oops:bildirimlere çok dikkat etmek gerekiyor çok mahcup olduğum arkadaşlarım oluyor nolur affedin canım . :KK22:

Yaaa ablaa deme öyle insanın bazen kacar gozünden gor msjimı diye bidaha atiyim dedimmm seni yerim ablacımmmm
İstediğin zaman beni yiyebilirsin canım :KK68:gözumden kaçan mesajlar için toplu özür :olamaz: dur sana iri taneli bezelyelerimi göstereyim. :KK73:
IMG_20210629_132024.jpg

Back