- 18 Kasım 2020
- 20.547
- 49.609
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.241
inşallah ablacım inşallah öyle umut ediyorumSağlıklı kal da hayırlısıyla o günleri de görelim. Daha iyi iş imkanları bulursun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah ablacım inşallah öyle umut ediyorumSağlıklı kal da hayırlısıyla o günleri de görelim. Daha iyi iş imkanları bulursun inşallah.
Hemen arıyorum Elçinim Allah beni bildiği gibi yapsınBenim msjimi gormedin Elhan
Kurbanın ölürüm senin duygularininElhan ablaaaaaa çukkk özlediimmmm
Aynen canım daha önce yaptım da daha erken diye bide közlemeye üşendim,evet çok güzel olur közle kaldrı patlıcan biber falan harika oluyor domatesde
Aa süper ya ben geçen sene bütün bütün attım bi kaç taneniye çekirdeklerini çıkarmadıysamCanım dört parçaya ayırıp çiğden poşetliyecegim közleme işi zor geliyor.
Sende çok tatlısunn Bendee valla abla bazen yetişemiyorum atlıyorum birkaç sayfa çok birikmmiş oluyor amaÇok tatlısınız ya...bakmadan duramıyorum sayfaya
Kız sen ne beni şamar oğlanına çevirdin al sana da ödeştikTabii tabiii
at fırına anam ne üşengeçsin ya ama annem kışın lahmacunluk olarak kullanmak için yeşil biber ve kapya biberi bölüp bölüp atar öyle buzluğaAynen canım daha önce yaptım da daha erken diye bide közlemeye üşendim,
Aa süper ya ben geçen sene bütün bütün attım bi kaç taneniye çekirdeklerini çıkarmadıysam
şamaroğlanıSende çok tatlısunn Bendee valla abla bazen yetişemiyorum atlıyorum birkaç sayfa çok birikmmiş oluyor ama
Kız sen ne beni şamar oğlanına çevirdin al sana da ödeştik
kolay gelsin balımGidem de azcık evi adam edem sonra kahvemi alem gelem
Baksana minnoşş geliyor geçiyor şaplatıyor birtane salak etti benişamaroğlanı
Sağolasın minnoşummkolay gelsin balım
ahahahah yerim yaaa işin bitince gelBaksana minnoşş geliyor geçiyor şaplatıyor birtane salak etti beni
Sağolasın minnoşumm
Tamam bebitomahahahah yerim yaaa işin bitince gel
Tamam bebitom
Yaaa ablaa deme öyle insanın bazen kacar gozünden gor msjimı diye bidaha atiyim dedimmm seni yerim ablacımmmmHemen arıyorum Elçinim Allah beni bildiği gibi yapsın
Yapicagin zaman yaz bana bende yapiyim atalim beraberrrrGidem de azcık evi adam edem sonra kahvemi alem gelem
Bazen bir mesaj yazarken başka mesaj geliyor ve o yazan gizleniyorbildirimlere çok dikkat etmek gerekiyor çok mahcup olduğum arkadaşlarım oluyor nolur affedin canım .Sende çok tatlısunn Bendee valla abla bazen yetişemiyorum atlıyorum birkaç sayfa çok birikmmiş oluyor ama
Kız sen ne beni şamar oğlanına çevirdin al sana da ödeştik
Ablaa sen bitanesinn hickimse sana kirılmazzzBazen bir mesaj yazarken başka mesaj geliyor ve o yazan gizleniyorbildirimlere çok dikkat etmek gerekiyor çok mahcup olduğum arkadaşlarım oluyor nolur affedin canım .
açılmadı resimler ablaİstediğin zaman beni yiyebilirsin canım gözumden kaçan mesajlar için toplu özür dur sana iri taneli bezelyelerimi göstereyim.
Eki Görüntüle 2879583 Eki Görüntüle 2879583