- 18 Kasım 2020
- 20.547
- 49.609
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.221
zalimlerrrrrrrrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zalimlerrrrrrrrrrr
yok aşkım ben antepten adanaya gidiyorum ya evlenice oradan bakıcam işMinnoşş sen evlenince aynı yerdemi çalışcaksın Minnosprenses
Kurabiş sana da canımHayırlı günler
ablacım nasılsınKurabiş sana da canım
Hee tamam minnoşummyok aşkım ben antepten adanaya gidiyorum ya evlenice oradan bakıcam iş
canımmmmm arkadaşım koru beni vurmasınlar banaHee tamam minnoşumm
Bana bakınnnnnnnn
Catlak-kurabiye Cookiie dakkabaşıı meloşumu vurup durmayınnnn all sizee ikinizeee
Ben varken sana heç birşey olmazzzzcanımmmmm arkadaşım koru beni vurmasınlar bana
ayyyy yerim seniBen varken sana heç birşey olmazzzz
Ne zaman çıkışın olcak meloş işinden pekiiayyyy yerim seni
Ahahahah sevdiğimizden sevdiğimizden ama onu düşündüğümüzdenHee tamam minnoşumm
Bana bakınnnnnnnn
Catlak-kurabiye Cookiie dakkabaşıı meloşumu vurup durmayınnnn all sizee ikinizeee
eylülde son maaşımı alıp çıkarım sanırımNe zaman çıkışın olcak meloş işinden pekii
Ablan bugün meşgul bitanemablacım nasılsın
Çok tatlısınız ya...bakmadan duramıyorum sayfayaAhahahah sevdiğimizden sevdiğimizden ama onu düşündüğümüzden
Tabii tabiiiAhahahah sevdiğimizden sevdiğimizden ama onu düşündüğümüzden
Kırmızı biberleri ne yapcan közleyip mi kaldırcan bende aldım da fikir çalayımAblan bugün meşgul bitanem
Bezelyelerimi ayikladim, kırmızı biberlerimi temizlicem sonra da .. pazara gittim de esim gelsin gayfemizi höpürdetiriz inşallah hava da bir sıcak bir sıcak heralde bundan sonra yanıp duracağız. Cuma günü bizim tatil başlıyor büyük temizlik planlarım var oda oda... Allah işlerimizi rast getirsin. Kolaylıklar dilerim canım
Sağlıklı kal da hayırlısıyla o günleri de görelim. Daha iyi iş imkanları bulursun inşallah.eylülde son maaşımı alıp çıkarım sanırım
aminnnn can ablam sanada kolay gelsin dinlene dinlene yap ablacımAblan bugün meşgul bitanem
Bezelyelerimi ayikladim, kırmızı biberlerimi temizlicem sonra da .. pazara gittim de esim gelsin gayfemizi höpürdetiriz inşallah hava da bir sıcak bir sıcak heralde bundan sonra yanıp duracağız. Cuma günü bizim tatil başlıyor büyük temizlik planlarım var oda oda... Allah işlerimizi rast getirsin. Kolaylıklar dilerim canım
evet çok güzel olur közle kaldrı patlıcan biber falan harika oluyor domatesdeKırmızı biberleri ne yapcan közleyip mi kaldırcan bende aldım da fikir çalayım
Canım dört parçaya ayırıp çiğden poşetliyecegim közleme işi zor geliyor.Kırmızı biberleri ne yapcan közleyip mi kaldırcan bende aldım da fikir çalayım