- 25 Ağustos 2019
- 61.097
- 114.007
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikizimi yapmışlar gibi kendi mi buldumVuuu 4 aymi birsey degil ama bu kalsinn tam sensin
yok kuzum diz ağrım neredeyse 3 aydır var görümde 2 ay kadar oldu dün fal baktırdım nazarın çok dedi acaba ondan mıAman minnosum iyi ol kuzum bu aşıdan bu yanami oluyor
Dizini biliyorum asi acaba tetikledi mi diye dedim minnosum oku kendini yedjgini ictigini oki tatlımikizimi yapmışlar gibi kendi mi buldum
yok kuzum diz ağrım neredeyse 3 aydır var görümde 2 ay kadar oldu dün fal baktırdım nazarın çok dedi acaba ondan mı
dün baya okudum canım benim aşının hiçbir etkisi olmadı korkmadan vurulunDizini biliyorum asi acaba tetikledi mi diye dedim minnosum oku kendini yedjgini ictigini oki tatlım
Ooohhhh vallaa aynı aynıikizimi yapmışlar gibi kendi mi buldum
Senin zaten nazarın çokkk okut kendiniiyok kuzum diz ağrım neredeyse 3 aydır var görümde 2 ay kadar oldu dün fal baktırdım nazarın çok dedi acaba ondan mı
Iyi aman devam okumayadün baya okudum canım benim aşının hiçbir etkisi olmadı korkmadan vurulun
KAYNANAYI ARIYIM İYİ OKUROoohhhh vallaa aynı aynı
Senin zaten nazarın çokkk okut kendinii
REÇELİ YAPTIN MI CANIMIyi aman devam okumaya
Vuuu araa bayilırr kızzz kaynanalar oyle seyiKAYNANAYI ARIYIM İYİ OKUR
Benimde bayılırıVuuu araa bayilırr kızzz kaynanalar oyle seyi
Çok ta seviniyodur aradigina benimki de arayinca bi mutlu bi mutlu bazi gelinler hiç aramazmiş kaynanamda korktu bende hic aramiycam diye demekkii niye aramıyim oda ana sonuçta ❤❤Benimde bayılırı
Günaydın kızlarr
Gunaydin kizlar
Günaydın kızlarr
günaydın canlarım
Günaydın günaydın günaydınGunaydin fıstıklar
ben sık aramam ama arayıncada uzun konuşuruz oradan buradan nişanlım diyor aynı annemin huyu var sendeÇok ta seviniyodur aradigina benimki de arayinca bi mutlu bi mutlu bazi gelinler hiç aramazmiş kaynanamda korktu bende hic aramiycam diye demekkii niye aramıyim oda ana sonuçta ❤❤
gittim bitanem damla verdi kullanıyorum ama faydası olmadı sadece kızarıklık gideriyorGünaydın günaydın günaydın
Herkese günaydın
Minnosprenses seni dövecem hani sen o hafta göz doktoruna gidecektin
Amin inşallah sağol ⚘Mcz09 geçmiş olsun canım Rabbim iyilik şifalar versin inşallah
Başka Bi doktora mı gitsen acaba. Kız düğün öncesi nazara geldi yagittim bitanem damla verdi kullanıyorum ama faydası olmadı sadece kızarıklık gideriyor
bende böyle diyorrum artık gözemi geldim ne canım gidicem saçım için randevu aldığımda bende alım bayramdan önce gidip yaptırıyımBaşka Bi doktora mı gitsen acaba. Kız düğün öncesi nazara geldi ya
Daha geçmedimi minnoşun gözüüGünaydın günaydın günaydın
Herkese günaydın
Minnosprenses seni dövecem hani sen o hafta göz doktoruna gidecektin
Gözünü de dizi de ihmal etme bak lazım hepsi sanabende böyle diyorrum artık gözemi geldim ne canım gidicem saçım için randevu aldığımda bende alım bayramdan önce gidip yaptırıyım