• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi Ayfer kullanıcısj olarak bende düşüncemi paylaşayım
Kızartmalarda tat falan yok
Bide benimki küçük biraz daha büyük olanı daha kullanışlı olabilir belki. En azından küçük bir kek kalıbı sığsa ikrama geçerdi😅
3.5litre
Ama şöyle iyi bir yönü var. Oğluşa onda balık falan yapıyorum. Eşim tavuk balık yemez. O yüzden koca fırını küçük bir şey için çalıştırana kadar Ayfer Hanım işimi görüyor
Ha yine de çokta gerekli bir şey değil
Ayfer yerine katya daha çok işimi görürdü 😅😅
Ben çok memnunum keke kadar her şeyi yapıyorum 😂😂😂

Hamur makinesi almak istiyorum bende sen ondan memnunsun peki ? 😂
Aaa lütfenn o benim kurtarıcım 2017de ceyizime karacadan 400 liraya almıştım ozamanin pahalısıydı bide iyiki almışım elime hiç yoğurmam o yoğurur enson bitirince ben 2 dk bi yoğururm kapatırım şişer hatta bugün pişi yaptım kocama

Screenshot_20230822-193024_Gallery.jpg

Aaa lütfenn o benim kurtarıcım 2017de ceyizime karacadan 400 liraya almıştım ozamanin pahalısıydı bide iyiki almışım elime hiç yoğurmam o yoğurur enson bitirince ben 2 dk bi yoğururm kapatırım şişer hatta bugün pişi yaptım kocama

Eki Görüntüle 3290139
Yaaa ellerine sağlık çok güzel olmuş 🥰 canım çekti valla hamur işine bayılırım 😋

• Muhteşem
Reactions: Jou

Eki Görüntüle 3290139
bundan istiyorummm Jou Jou

• Komik
Reactions: Jou
Back