How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Evet ya kablolunun yerini tutmaz kablosuz günlük süpürmeye mutfakta kırıntı toplamaya iyi işte bi nevi gırgır 😂 bende airfreye aşırı karşıydım gerçi ben popüler kültürün her şeyine karşıyım 😂 kaynanam aldı banada hediye airfrey ama çok saçma ve gereksiz bi şey kendim para verip almazdım 😂
Bende ona hiç merağım uok. Yani fırın yapıyo onun yaptığını tezgah üsyğnde boşa kalabalık 😂

Evet ya kablolunun yerini tutmaz kablosuz günlük süpürmeye mutfakta kırıntı toplamaya iyi işte bi nevi gırgır 😂 bende airfreye aşırı karşıydım gerçi ben popüler kültürün her şeyine karşıyım 😂 kaynanam aldı banada hediye airfrey ama çok saçma ve gereksiz bi şey kendim para verip almazdım 😂
Kırıntı mı 🤭bizim mutfakta ne ararsan var🫣 desene benim eve kabloludan başka bir şey gitmez 🤣🤣🤣

Dimiii bide lezzetsiz oluyo diyolar ya dogrumu bilmyorum ama arçeliktede var eşim diyo zararlı yoksa alirdım diyo mesela genelde illaki alır iyi birsey olsaydı🤣🤣

Yaniii aynen halam bile memnun kalmadı sattı yani genede normal süpürgeyle şart demistii
Aynen canım normal süpürge gibi olmaz ama ortalığın tozunu alsın yeter işe girince Alcam ben😅🤪
Dis diş bizimkinede aynı oldu 3 gün 39 ateslere cok zor bi dişmiş gelmesi 1 2 ayı bile buluyo yani
Evet dişte olabilir. Zaten gece sürekli uyanınca insan halsiz oluyor. Hep yorgun oluyorsun
Geçmiş olsuuunn🥺
Teşekkürler bacımsularım evet dişmiş. Üstte kabarmış 😕 çıkana kadar zombi modd😴😴

Kızlar bi Ayfer kullanıcısj olarak bende düşüncemi paylaşayım
Kızartmalarda tat falan yok
Bide benimki küçük biraz daha büyük olanı daha kullanışlı olabilir belki. En azından küçük bir kek kalıbı sığsa ikrama geçerdi😅
3.5litre
Ama şöyle iyi bir yönü var. Oğluşa onda balık falan yapıyorum. Eşim tavuk balık yemez. O yüzden koca fırını küçük bir şey için çalıştırana kadar Ayfer Hanım işimi görüyor
Ha yine de çokta gerekli bir şey değil
Ayfer yerine katya daha çok işimi görürdü 😅😅

Aynen canım normal süpürge gibi olmaz ama ortalığın tozunu alsın yeter işe girince Alcam ben😅🤪

Teşekkürler bacımsularım evet dişmiş. Üstte kabarmış 😕 çıkana kadar zombi modd😴😴
Al bacumm kar ediyo daha cabuk ihtiyaç oluyorr

Diş fena bizimki kopek disi geliyo

Kızlar bi Ayfer kullanıcısj olarak bende düşüncemi paylaşayım
Kızartmalarda tat falan yok
Bide benimki küçük biraz daha büyük olanı daha kullanışlı olabilir belki. En azından küçük bir kek kalıbı sığsa ikrama geçerdi😅
3.5litre
Ama şöyle iyi bir yönü var. Oğluşa onda balık falan yapıyorum. Eşim tavuk balık yemez. O yüzden koca fırını küçük bir şey için çalıştırana kadar Ayfer Hanım işimi görüyor
Ha yine de çokta gerekli bir şey değil
Ayfer yerine katya daha çok işimi görürdü 😅😅
Ben ayferde sufle yedim çok güzel olmuştu. Birde patates kızartması yedim. Ama onu beğenmedim sanki çnceden kızartılıp beklemiş patates gibiydi😂

Back