How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kimisi dyson oyle kimisi cok iyi cekiyo benim supürgem de cok guzel ceker kablolu falan ama iyidir yani ceyizimden kullanmaya devam ben 🤣🤣 biara bozuldu dedim kocama naptı neetti çalıştırdı içine cam kaçmış meğer :KK70:
Bende şarjlı ya da robot süpürge almak istiyorum. Robot bizim eve gitmez gibi 🤔Tabi anca evdeki bozulunca alırım 🤭

Bende şarjlı ya da robot süpürge almak istiyorum. Robot bizim eve gitmez gibi 🤔Tabi anca evdeki bozulunca alırım 🤭
Robotu ben sevmiyorum inanmıyorum yanii hem onu alıyolar ustünede supürge niye alıyolar ozaman ne saçma yanii bilmiyorumm ben elektirkli süpürgemle devam🤣 zamanla daha iyisi çıkar ozaman ben alırim😜

Robotu ben sevmiyorum inanmıyorum yanii hem onu alıyolar ustünede supürge niye alıyolar ozaman ne saçma yanii bilmiyorumm ben elektirkli süpürgemle devam🤣 zamanla daha iyisi çıkar ozaman ben alırim😜
Robot üstün körü temizlik için iyi oluyor galiba. Ama biri demişti iki hafta da bir büyük süpürge ile dip bucak yapmak gerekiyor diye

Dimii yanii aslinda onlar daha iyi calışıyor ben zamanla anladım yanii elektiekli supürgeler kablosuz olunca kolaylık geliyo aslında ama benim süpürge halıyı yapıştımi kaldırıyorr millet fritöz almis supürgeler almış ben fırına devam ama fritözde zararlı normalde
Evet ya kablolunun yerini tutmaz kablosuz günlük süpürmeye mutfakta kırıntı toplamaya iyi işte bi nevi gırgır 😂 bende airfreye aşırı karşıydım gerçi ben popüler kültürün her şeyine karşıyım 😂 kaynanam aldı banada hediye airfrey ama çok saçma ve gereksiz bi şey kendim para verip almazdım 😂

Robot üstün körü temizlik için iyi oluyor galiba. Ama biri demişti iki hafta da bir büyük süpürge ile dip bucak yapmak gerekiyor diye
Benim koltuklarımda çok toz gösteriyo ben her süpürmede onlarıda süpürüyorum. O yüzden robot banada gitmez 😃

Back