• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ayferde sufle yedim çok güzel olmuştu. Birde patates kızartması yedim. Ama onu beğenmedim sanki çnceden kızartılıp beklemiş patates gibiydi😂
Evet canım öyle oluyor hemen soğuyor zaten 😅 sufle denemedim ama kek yaptım pişiremedim🥴aman dilini çözmek lazım öyle dene böyle dene bla bla😅

merhaba arkadaşlarrr :KK68: bu sayfayı yeni keşfettim. forumda pek dolaşmıyorum. 2-3 sayfaya yazıyorum. ama burası da çok güzelmiş 😍😍😍
Merhaba canım hoş geldin diğer geyik sayfayla kardeş 😅 aslında geyik komple bizden sorulur 🤪🤪 proluğun da hayırlı olsun çok yakışmış 😁😁🧿🧿

Aaa lütfenn o benim kurtarıcım 2017de ceyizime karacadan 400 liraya almıştım ozamanin pahalısıydı bide iyiki almışım elime hiç yoğurmam o yoğurur enson bitirince ben 2 dk bi yoğururm kapatırım şişer hatta bugün pişi yaptım kocama

Eki Görüntüle 3290139
Ayy coo ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ya en çok istediğim şeylerden biri de o yoğurucu😅😅 of ne çok isteğim var işe girsem hangisine yetişcem😅😅 daha komple vücut lazeri hiç demiyom😅

Aaa lütfenn o benim kurtarıcım 2017de ceyizime karacadan 400 liraya almıştım ozamanin pahalısıydı bide iyiki almışım elime hiç yoğurmam o yoğurur enson bitirince ben 2 dk bi yoğururm kapatırım şişer hatta bugün pişi yaptım kocama

Eki Görüntüle 3290139
Coo bana geçmiş olsuna getirsene çok severim ya 😇😇

Ayy coo ellerine sağlık çok güzel olmuş. Ya en çok istediğim şeylerden biri de o yoğurucu😅😅 of ne çok isteğim var işe girsem hangisine yetişcem😅😅 daha komple vücut lazeri hiç demiyom😅
Sağol kuzumm😘
Hepsini tektek alırsınn amann nedirkii işemi girmeye düsunüyorsunn

Back