- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.870
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #42.241
Bende ona hiç merağım uok. Yani fırın yapıyo onun yaptığını tezgah üsyğnde boşa kalabalıkEvet ya kablolunun yerini tutmaz kablosuz günlük süpürmeye mutfakta kırıntı toplamaya iyi işte bi nevi gırgırbende airfreye aşırı karşıydım gerçi ben popüler kültürün her şeyine karşıyım kaynanam aldı banada hediye airfrey ama çok saçma ve gereksiz bi şey kendim para verip almazdım
Benimde arkadaşım memnun tefaldan. Fiyat olarak iyidi bir bakayım sağol canımTefal iyi arkadaşım kullanıyor cok memnun onada bi bak çekim gücüne dikkat et
Kırıntı mıEvet ya kablolunun yerini tutmaz kablosuz günlük süpürmeye mutfakta kırıntı toplamaya iyi işte bi nevi gırgırbende airfreye aşırı karşıydım gerçi ben popüler kültürün her şeyine karşıyım kaynanam aldı banada hediye airfrey ama çok saçma ve gereksiz bi şey kendim para verip almazdım
Evet boşa para vermeye gerek yok. Dediğin gibi tezgahta yer kaplıyor ve bulaşık çıkıyor bostan yereBende ona hiç merağım uok. Yani fırın yapıyo onun yaptığını tezgah üsyğnde boşa kalabalık
Ya büyük seyleride cekıyor ama ben o kadar kirlenince normal süpürgeyle süpürüyorumKırıntı mıbizim mutfakta ne ararsan var desene benim eve kabloludan başka bir şey gitmez
Dimiii bide lezzetsiz oluyo diyolar ya dogrumu bilmyorum ama arçeliktede var eşim diyo zararlı yoksa alirdım diyo mesela genelde illaki alır iyi birsey olsaydıEvet ya kablolunun yerini tutmaz kablosuz günlük süpürmeye mutfakta kırıntı toplamaya iyi işte bi nevi gırgırbende airfreye aşırı karşıydım gerçi ben popüler kültürün her şeyine karşıyım kaynanam aldı banada hediye airfrey ama çok saçma ve gereksiz bi şey kendim para verip almazdım
Her gün süpürüyorumYa büyük seyleride cekıyor ama ben o kadar kirlenince normal süpürgeyle süpürüyorum
Evvet benim var. Philips SpeedPro Max memnunum çok güzel alın aldırınsweetgirlcandy sweetin vardı sanki
Aynen canım normal süpürge gibi olmaz ama ortalığın tozunu alsın yeter işe girince Alcam benYaniii aynen halam bile memnun kalmadı sattı yani genede normal süpürgeyle şart demistii
Dis diş bizimkinede aynı oldu 3 gün 39 ateslere cok zor bi dişmiş gelmesi 1 2 ayı bile buluyo yani
Evet dişte olabilir. Zaten gece sürekli uyanınca insan halsiz oluyor. Hep yorgun oluyorsun
Teşekkürler bacımsularım evet dişmiş. Üstte kabarmışGeçmiş olsuuunn
Ah doğru ya onları unuttumBenim koltuklarımda çok toz gösteriyo ben her süpürmede onlarıda süpürüyorum. O yüzden robot banada gitmez
Al bacumm kar ediyo daha cabuk ihtiyaç oluyorrAynen canım normal süpürge gibi olmaz ama ortalığın tozunu alsın yeter işe girince Alcam ben
Teşekkürler bacımsularım evet dişmiş. Üstte kabarmışçıkana kadar zombi modd
Lezzetsiz diyemem ama çokta lezzetli değilDimiii bide lezzetsiz oluyo diyolar ya dogrumu bilmyorum ama arçeliktede var eşim diyo zararlı yoksa alirdım diyo mesela genelde illaki alır iyi birsey olsaydı
Evin işi hiç bitmiyor ki yaHer gün süpürüyorumher gün aynı keşke bir kaç gün süpürmeden o hale gelseydi
Tahmin ediyorrumLezzetsiz diyemem ama çokta lezzetli değil
Kız robot koltuklara hiç çıkıp süpüremezAh doğru ya onları unuttumher defasında çıkıp süpüremez garibim
Bir araştırayım
Ben ayferde sufle yedim çok güzel olmuştu. Birde patates kızartması yedim. Ama onu beğenmedim sanki çnceden kızartılıp beklemiş patates gibiydiKızlar bi Ayfer kullanıcısj olarak bende düşüncemi paylaşayım
Kızartmalarda tat falan yok
Bide benimki küçük biraz daha büyük olanı daha kullanışlı olabilir belki. En azından küçük bir kek kalıbı sığsa ikrama geçerdi
3.5litre
Ama şöyle iyi bir yönü var. Oğluşa onda balık falan yapıyorum. Eşim tavuk balık yemez. O yüzden koca fırını küçük bir şey için çalıştırana kadar Ayfer Hanım işimi görüyor
Ha yine de çokta gerekli bir şey değil
Ayfer yerine katya daha çok işimi görürdü
Patates hic olmuyomus aslında cok kuru koyman lazım ıslak bile olmucakBen ayferde sufle yedim çok güzel olmuştu. Birde patates kızartması yedim. Ama onu beğenmedim sanki çnceden kızartılıp beklemiş patates gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?