- 25 Ağustos 2019
- 61.098
- 114.012
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.141
2Ciye gözüm varmı bilmemInşallah ya Allah o günleri göstersin anne kız için
Belki bide oğlan olur ❤❤❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2Ciye gözüm varmı bilmemInşallah ya Allah o günleri göstersin anne kız için
Belki bide oğlan olur ❤❤❤
Konuşalım ya iyi oluyor böyleKonu bulamayinca sanırım konusmaya yer arıyoruz buda güzel birşey
Kardeşim hemen dogurucam ikiz gibi büyüsünler diyor iyi bir şey ama büyük zorluk2Ciye gözüm varmı bilmem
Unutmayın birbiriniziKonuşalım ya iyi oluyor böyle
İyi senden canımNaber şeker
Iyiyim canomİyi senden canım
Ohhh ne güzel bakabilirse tabi benim zorKardeşim hemen dogurucam ikiz gibi büyüsünler diyor iyi bir şey ama büyük zorluk
Unutmayın birbirinizi
Hahahah oyle iste canim memleketim rize esim adapazarlı bizbizeyiz ailemiz cevremiz istanbulda az cok gelirler arabası olan tabiKonuşalım ya iyi oluyor böyle
Bende hem kendi aileme hem eşimin ailesine yakınım aynı yerde oturuyoruz ikisinede evim 10 dk yürüyerek sen ne yapıyorsun ev hanımısın değil mi ?Hahahah oyle iste canim memleketim rize esim adapazarlı bizbizeyiz ailemiz cevremiz istanbulda az cok gelirler arabası olan tabi
Nasıl aralarınız pekii iyimiBende hem kendi aileme hem eşimin ailesine yakınım aynı yerde oturuyoruz ikisinede evim 10 dk yürüyerek sen ne yapıyorsun ev hanımısın değil mi ?
Pipisini yeHahahaha yohhh hayalee seni biliyozz uşakla başıboş pipisiyle ugrasiyon
Hatlar karıştı tekrar tanışıyoruz
Iki aile de yakın çocuk büyütürken hem kolaylık hem zorluk buBende hem kendi aileme hem eşimin ailesine yakınım aynı yerde oturuyoruz ikisinede evim 10 dk yürüyerek sen ne yapıyorsun ev hanımısın değil mi ?
Uykusuz bugün belli ki
Bu coo şapşiğe bağladı sana soruyor benim mesajı alıntı yapıyor
Bende öyle tanışsak da sonra unutuyorum nereliydi falanKk da Yeni gördüğum kişiler dışında herkesi anlattıkları kadar tanıyorum ben
Hahahahahah yerimmmPipisini ye
Ah sivas unutulur mu profillerde ne dalgalar geçildi benleBende öyle tanışsak da sonra unutuyorum nereliydi falan
Bi minnoşu unutamam aklımıza kazıdı adana yı
Bide pariş Sivaslı
MssPARE Minnosprenses
Pariş, sivaslı mı Allah AllahBende öyle tanışsak da sonra unutuyorum nereliydi falan
Bi minnoşu unutamam aklımıza kazıdı adana yı
Bide pariş Sivaslı
MssPARE Minnosprenses
Iyiyim canom