- 25 Ağustos 2019
- 61.098
- 114.012
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.121
Hahahaha yohhh hayalee seni biliyozz uşakla başıboş pipisiyle ugrasiyonKız bana mı soruyorsun ev hanımı mısın diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha yohhh hayalee seni biliyozz uşakla başıboş pipisiyle ugrasiyonKız bana mı soruyorsun ev hanımı mısın diye
Naber şekerGood morning
Ooo ne güzel kizzz neresunnnIki gündür buz gibi burası da akşam eve gelince çay yaptım dışarı da içmeye buz gibi oluyor bardağa koyar koymaz
Bana sorduğunu anlamadım kusura bakma üniversite mezunuyum ama çalışmıyorum ev hanımıyım evetHahahaha yohhh hayalee seni biliyozz uşakla başıboş pipisiyle ugrasiyon
Trakya canım çerkezköy de kociskomun peşine geldim demistim sanki yaÇok şaşırdım nerede yaşıyorsun ?
Heee olsun görmen yeter yorumumuBana sorduğunu anlamadım kusura bakma üniversite mezunuyum ama çalışmıyorum ev hanımıyım evet
Yaa evet pardon orada bsh fabrikası varmış eşim gezmeye gelecekti Çerkezköy’e gelememişti çok duyuyorum isminiTrakya canım çerkezköy de kociskomun peşine geldim demistim sanki ya
Hitit Üniversitesi iktisat fakültesi mezunuyumHeee olsun görmen yeter yorumumu
Hangi unv
Evett var canımm ama neydi o bsh unuttum bakkYaa evet pardon orada bsh fabrikası varmış eşim gezmeye gelecekti Çerkezköy’e gelememişti çok duyuyorum ismini
Bosch siemans Profilo beyaz eşya fabrikasıEvett var canımm ama neydi o bsh unuttum bakk
Sen nerrde oturuyosun
Ayyy kız tanıştıo yaaa hahahaha unuttukk bidaha soruyoz çorumdaydın doğru hahahBosch siemans Profilo beyaz eşya fabrikası
Çorum’da oturuyorum bende Çorumluyum. Sen nerelisin
Hatlar karıştı tekrar tanışıyoruzAyyy kız tanıştıo yaaa hahahaha unuttukk bidaha soruyoz çorumdaydın doğru hahah
Konu bulamayinca sanırım konusmaya yer arıyoruz buda güzel birşeyHatlar karıştı tekrar tanışıyoruz
Yavru hep bunlar uykusuzluktanKonu bulamayinca sanırım konusmaya yer arıyoruz buda güzel birşey
Hahahahahahahah ben ustune basa basa soruyorum benim kafa uçtuYavru hep bunlar uykusuzluktan
Kız uyuduysa sende uyu bari kafanı yerimHahahahahahahah ben ustune basa basa soruyorum benim kafa uçtu
Bende seni yerim guzelliğimmm aman kuzum buhafta pek oyle gözükmüyor eşim gunduzleri evde uyuyo uykusu bölmesin diye odama sallayamıyorum salonda sallasam köşede uyanıyo zaten uyusa oturur kahvemi içerdim kahvemi bile yudumlamak isteyen bi almira hanım ne beklersinKız uyuduysa sende uyu bari kafanı yerim
Hahahhaha kahvenimi yudumlamak istiyor ❤❤❤ya tam yemelik zamanları benim yigende destekli oturuyor Allahım bi seviyorum döve döve ❤❤❤Bende seni yerim guzelliğimmm aman kuzum buhafta pek oyle gözükmüyor eşim gunduzleri evde uyuyo uykusu bölmesin diye odama sallayamıyorum salonda sallasam köşede uyanıyo zaten uyusa oturur kahvemi içerdim kahvemi bile yudumlamak isteyen bi almira hanım ne beklersin
Öyle seveceksin benimki alıştı ısırarak severdim oda beni ısırırdı hahahaha simdi etmiyo ama döve döve seviyorum halaHahahhaha kahvenimi yudumlamak istiyor ❤❤❤ya tam yemelik zamanları benim yigende destekli oturuyor Allahım bi seviyorum döve döve ❤❤❤
Inşallah ya Allah o günleri göstersin anne kız içinÖyle seveceksin benimki alıştı ısırarak severdim oda beni ısırırdı hahahaha simdi etmiyo ama döve döve seviyorum hala
Sormaa dedim okullu ol iceriz beraber