- 12 Mart 2019
- 15.055
- 34.473
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.101
Günaydın hanımlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm sen nasilsın lattem sakaryayamı gittin ordamıydi kaynanan ne işin varHe tamam ozaman canım bilmediğimiz bişey olmasında![]()
Ahaha he kız benimki oraya taşındı yaCanımm sen nasilsın lattem sakaryayamı gittin ordamıydi kaynanan ne işin var![]()
Heeee epeyde yol yolcusu olmussturAhaha he kız benimki oraya taşındı ya
Sakarya kocaali ye cok sık gidip gelmeye başladık iki günlüğüne gitmiştik.
Ordanda kendi anneme gectik onlarda hereke den ev aldılar taşınıcaklar 1 sene sonra öyle gezdik geldik işte eve![]()
Oldum oldum sorma cok yoruldum amaHeeee epeyde yol yolcusu olmusstur![]()
Evine kavuştun artık ohhh hava nasılOldum oldum sorma cok yoruldum ama![]()
Hava sıcak ya cok fenaEvine kavuştun artık ohhh hava nasıl
Tamam bende birdaha atayımEvet
Onlar ucuz
Afiyet olsun tatlım
Bende eşimle içtim ama atttım hıhhhh![]()
Hoşgeldin öncelik leBende eşimle içiyorum pazar günleri ama yinede çekip atıyım dedim ilk ya benim![]()
Burası serin hele geceleri üşüyoruz resmen cam kapalı oluyo hepHava sıcak ya cok fena
Ayy darısı burayaBurası serin hele geceleri üşüyoruz resmen cam kapalı oluyo hep
Hoş buldum teşekkür ederimHoşgeldin öncelik le
Cekemedim ben direj adamın önüne koyup içmeye başladık dışarı cıkcaktık sonra ondan aceleyle şeydemedim![]()
Çok şaşırdım nerede yaşıyorsun ?Burası serin hele geceleri üşüyoruz resmen cam kapalı oluyo hep
Iki gündür buz gibi burası da akşam eve gelince çay yaptım dışarı da içmeye buz gibi oluyor bardağa koyar koymazBurası serin hele geceleri üşüyoruz resmen cam kapalı oluyo hep
her anın güzelliği başkaHoş buldum teşekkür ederim
Afiyet olsun. Fotoğraf çekmeyi unuttuğumuz anlar daha güzel oluyor![]()
Allah kabul etsin inşallah canımBugğm mevlit yaptık dünden beri uğraşıyox pertim çıktı gülo
He ya telefonu da hep sessizdeHerkes balkabağına dönüşünce geliyor bu kız![]()
Kız bana mı soruyorsun ev hanımı mısın diyeCanım amaann hic hatirlayıpta konuşmayayım bosver uzun hikaye cok karışık yani o anki uzüntümle oyle dedim sen öyle deyince nasılsın çalışıyormusun acaba yoksa benim gibi ev hanımımısın
Kizlar siz zaten biliyosunuz
Oanki üzüntümle dedim öyle