How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nasıl aralarınız pekii iyimi
Evet canım anaokul öğretmeniyim gibi gibi unv yi okuyamadım tabii aşık olunca 🤣 hayat böyle bebeyle geçiniyoruzz 5.5senelik evliyim evlendiğimden 2.5 sene sonra bebe sahibi oldum oda tabi zarzor karar verdiğimde 6 7 ayı gecmisti ama 2.5 sene içinde anca olmuştu yani oda tup bebek kararıyla karar vermistimki o ay hamile olduğumu ögrendim düşük sebeplerle 🤗
İyi yani çokta iyi denmez aslında 😂

Üniversiteyi mi bıraktın 🫣
Yaaa Allah’ın işi işte. Bi mucize yani kızın 🥰

Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu bemde öyle burada birkaç arkadaşım var onun dışındakilerle çok ileyişimim yok
Benim ki hamilelik topiginde başladığı için bir çok kişi yi oradan tanıdım sonrada bir bunalım halı oldu bende hiç bir şey yapmayı istemezken buradaki bir topikten bir çok kişiyi tanıdım sevdiğim kişiler tanıdıklarım zaten aynı yerlere yazıyor

Benim ki hamilelik topiginde başladığı için bir çok kişi yi oradan tanıdım sonrada bir bunalım halı oldu bende hiç bir şey yapmayı istemezken buradaki bir topikten bir çok kişiyi tanıdım sevdiğim kişiler tanıdıklarım zaten aynı yerlere yazıyor
Bende bunalımdayken buraya üye olmuştum. Çevremde çok arkadaşım yok sadece 2 arkadaşım var diğerleri evlendi gitti başka yerlere. Bide nasıl bi huyum varsa yeni tanıdığım herkese içten samimi gidiyorum ama onlar benim gibi olmuyor

Bende bunalımdayken buraya üye olmuştum. Çevremde çok arkadaşım yok sadece 2 arkadaşım var diğerleri evlendi gitti başka yerlere. Bide nasıl bi huyum varsa yeni tanıdığım herkese içten samimi gidiyorum ama onlar benim gibi olmuyor
Evet akraba yada komşu ile olan ilişkiler genelde zor yürüyor gönlüne bir arkadaş bulursun inşallah 🤲🏻

Bende burayı çok mutlu olduğum bir dönem keşfettim o gündür bu gündür buradayım işte ❤️

Evet akraba yada komşu ile olan ilişkiler genelde zor yürüyor gönlüne bir arkadaş bulursun inşallah 🤲🏻
Evet komşum bile yok kafama göre. Bdv ye konu bile açmıştım çocuğum yok diye bi komşum arkadaşıma kısırdır onlar size istemiyoruz diyordur demiş 😂 düşün nasıl komşularım var

Evet komşum bile yok kafama göre. Bdv ye konu bile açmıştım çocuğum yok diye bi komşum arkadaşıma kısırdır onlar size istemiyoruz diyordur demiş 😂 düşün nasıl komşularım var
Aaaa evet hatırladım boş ver ya kötü insanlar her yerde var iyi insanlarda var onlarla denk gelirsin umarım

Back